Doi tineri au fost prinși cu droguri de polițiștii care efectuau o...

Doi tineri au fost prinși cu droguri de polițiștii care efectuau o razie printre elevii chiulangii

5
DISTRIBUIȚI

tineri droguri

Doi tineri au fost prinși de polițiști, pe Strada Trandafirilor din Timișoara, în timp ce încercau să fugă de la fața locului. Mai multe echipaje ale poliției timișorene au făcut astăzi razie prin barurile și internet cafe-urile din oraș pentru a-i depista pe elevii care lipsesc nemotivat de la ore.


Unul dintre echipaje, a observat, în fața unui internet cafe de pe str. Trandafirilor că doi tineri, aflați într-un autoturism BMW de culoare roșie, au început să se comporte ciudat la vederea oamenilor legii, încercând să plece cât mai repede din locația respectivă. Polițiștii au intervenit rapid, când cei doi au încercat să fugă, astfel că oamenii legii au fost nevoiți să îi imobilizeze pe capota mașinii, după care au început percheziția autoturismului. Au găsit un pachet cu „iarbă” sub scaunul șoferului, câteva țigări din care fusese scos tutunul și niște chiștoace de „joint”. În acest moment, cei doi se află în mașina poliției, urmând să fie duși la audieri. Polițiștii spun că nu exclud nici o variantă, astfel că cei doi sunt suspecți nu doar de consum, ci și de trafic de stupefiante.

Suspecții au fost preluați de ofițeri din cadrul departamentului de Crimă Organizată care continuă cercetările în acest caz.

UPDATE A. Petru, de 23 de ani şi K. Robert, de 19 ani, ambii din Timişoara, s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu”, iar materia vegetală găsită a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

 

5 COMENTARII

  1. @sugus-unde ai vazut cocalarii locali sa prinda drogati?!au fost prinsi de Pol Romana in speta de un echipaj din cadrul IPJ TImis .Incearca sa faci un efort si deosebeste tinutele celor doua institutii.Cea de maidanez local e diferita de cea a politistului adevarat .

  2. bravo fraierilor, dati-va in replici, adevarul este ca militia si-a dat avizu pentru comert cu etnobotanice adevaratele rahaturi de la care crapi, asa ca actiunile astea sunt de rahat, praf in ochi sau poate protectie pentru importatorii, ca e mare concurenta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.