Donezi un stâlp municipalităţii şi îţi faci reclamă gratis pe domeniul public,...

Donezi un stâlp municipalităţii şi îţi faci reclamă gratis pe domeniul public, chiar în faţa primăriei. Cum este posibil

1
DISTRIBUIȚI

staTimişoara fără anunţuri publicitare pentru care nu se achită taxe – asta este năzuinţa administraţiei Nicolae Robu, care a făcut nu mai puţin de două demersuri în acest sens în această săptămână. Primul pas a fost luarea unor măsuri împotriva celor care au apelat la serviciile companiei Îngerii Galbeni, care conform plângerilor mai multor cetăţeni ridică maşini staţionate în parcarea unor hypermarketuri pentru ca, mai apoi, să ceară sume foarte mari pentru recuperarea lor.

Marţi, la plenul din CLT, Robu atenţiona că firma îşi face publicitate ilegală prin lăsarea unor maşini inscripţionate în intersecţii sau parcări, fără a plăti vreo taxă şi că situaţia va fi gestionată de Poliţia Locală care va trece la aplicarea de amenzi.


Al doilea demers a fost semnarea unui acord între RATT, primărie, poliţia locală şi o asociaţie care va avea grijă să elimine toate anunţurile neplătite de pe stâlpii RATT. Dualitatea municipalităţii timişorene a fost semnalată de consilierul PDL Sandu Ştefan, care a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu un stâlp postat în faţa clădirii administrative de pe Loga, stâlp primit ca donaţie şi inscripţionat cu numele binefăcătorilor, pe care sunt prinse semne de circulaţie. Ştefan a declarat pentru site-ul nostru că din cunoştinţele sale sunt circa 7- 8 semne de acest gen. „După ce, în anii trecuţi, primăria a cheltuit o grămadă de bani pentru achiţionarea semnelor de circulaţie le mai înmulţim şi prin donaţii şi, în ultima vreme, au apărut extrem de multe montate extrem de des chiar în faţa primăriei şi a Filamonicii ca donaţie din partea unei firme. Ne întrebăm când va scrie şi pe uniformele de poliţie comunitară că sunt înmânate din partea unor societăţi din oraş”.

Totodată, Sandu a completat şi că, spre exemplu, în cazul donaţiei de 25.000 de euro care a constat în mobilier stradal pentru pietonala Mărăşeşti, a fost nevoie de aprobarea CLT. Lucrurile nu stau la fel şi în cazul stâlpilor publicitari, pentru care administraţia Robu nu a cerut acordul consilierilor. Pedelistul a precizat şi că băncile, jardinierele sau coşurile de pgunoi de pe Mărăşeşti nu sunt inscripţionate cu numele companiei Continental.

Sursa foto: facebook.com/stefansandu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.