DOVADA MINCIUNII primarului Robu. PRESSALERT.ro prezintă ACTUL prin care s-a vândut dreptul...

DOVADA MINCIUNII primarului Robu. PRESSALERT.ro prezintă ACTUL prin care s-a vândut dreptul de proprietate asupra terenurilor Seritim SA. Vezi o altă ilegalitate

7
DISTRIBUIȚI

promisiune 1 mic

PRESSALERT.ro a intrat în posesia documentului care dovedeşte faptul că primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a minţit în scandalul supertunului imobiliar dat cu sprijinul municipalităţii – vânzarea drepturilor de proprietate asupra terenurilor intravilane ale Seritim SA pentru doar 90.000 euro către firma Neag Group SA. În intervenţia de la emisiunea „La ordinea zilei” de la Antena 3 de vineri, Nicolae Robu a acuzat de dezinformare PRESSALERT.ro, susţinând că „noi nu am vândut drepturile de proprietate, ci cele de administrare asupra terenurilor”.

În promisiunea bilaterală de vânzare – cumpărare, autentificată cu nr.544 din 10 martie 2014 de către notarul Luminiţa Greu, se arată că „subscrisa promitenta vânzătoare SC Seritim SA în faliment prin lichidator judiciar Cabinet Individual de Insolvenţă Precup Ecaterina reprezentat prin Precup Ecaterina mă oblig să transmit în favoarea promitentei cumpărătoare SC Neag Group SA dreptul de proprietate asupra terenului intravilan situat în mun. Timişoara str. Lt. Ovidiu Balea nr.2/A, jud. Timiş, înscris în C.F. nr. 408210 Timişoara nr CF vechi 59056 nr.top 23427/2/2 compus din teren intravilan în suprafaţă de 21.231 mp, categoria de folosinţă „altele”, cu excepţia suprafeţei de teren care se suprapune peste Piaţa de Gros sau peste o altă parcelă.


Transmiterea dreptului de proprietate asupra terenului în favoarea promitentei cumpărătoare SC Neag Group SA va avea loc după îndeplinirea formalităţilor de întabulare în Cartea Funciară a dreptului de proprietate al SC Seritim SA asupra acestui teren”. Vânzătorul s-a angajat să finalizeze procedura de obţinere a certificatului de proprietate conform HG 834/1991, fiind stabilit ca termen 31.03.2016, termen care poate fi prelungit cu acordul ambelor părţi.

Documentele dovedesc şi o altă minciună a lichidatorului judiciar Precup Ecaterina care a beneficiat de girul Primăriei Timişoara care a votat în adunarea generală a creditorilor, ca principal creditor, vânzarea drepturilor pentru terenurile care valorează două milioane de euro cu doar 90.ooo către firma, unde a lucrat anterior venirii în primărie, Alexandru Chirilă, consilierul personal al lui  Nicolae Robu. În şedinţa unde s-a aprobat vânzarea directă s-a susţinut că s-a admis oferta Neag Group SA pentru că firma este proprietara clădirilor şi ar avea drept de preemţiune asupra terenurilor de sub acestea. În realitate la momentul lansării ofertei de 90.000 euro şi de aprobare a acesteia, firma Neag Group SA nu mai era proprietara. Aceasta a redevenit proprietara clădirilor tot în 10 martie 2014, când a semnat, la acelaţi notar,  contractul prin care a cumpărat clădirile de la SC Raal Junior Company SRL. Următorul act înregistrat la notar a fost promisiunea de vânzare – cumpărare a terenurilor între SC Seritim SA prin lichidator şi SC Neag Group SA.

promisiune 1

 

7 COMENTARII

 1. Apoi daca nici acuma politia nu i a in catuse pe cei ce trebuie na poi ce sa mai zic . Se fura pe fata , baaa pe fata din patrimoniul public fura istia tooot ce o mai ramas si nimeni nu face nimica . Numai hoti avem la guvernare si la conducerea primariei . Bravo pentru presa.

  • Problema cea mai mare pe care o are Romania in prezent,este ca omul s-a scarbit sa mai voteze, MARE GRESEALA !!! Uite asa a votat tot BOU’,tot descultu’ cu PSD/USL,cei care defileaza pe increderea tampitilor,prostilor si analfabetilor,cu 20% prezenta la vot,e clar,NU ? Ba IMBECILILOR,nu mai votati PSD ma’ dracilor,ca ati bagat tara inCACAT,de prosti ce sunteti,au distrus si PNL-eul ! DESTEPTAREA ,lesinatilor !

 2. iar eu stau cu mana intinsa sa imi dea terenul meu [ inca din 1991 ]. dar acesti infractori fac orice , numai sa le ramana lor ca sa isi faca afacerile

 3. Interesant este faptul ca actul incheiat nu este un act translativ de proprietate este doar o promisiune.
  Pretul acela caraghios de 90.000 euro a fost platit?
  Daca nu a fost platit atunci cum poate aprecia lichidatorul ca Primaria ca si principal creditor isi poate realiza creanta?
  Adic am un imobil pe care il foloseste altcineva si il exploateaza si peste doi ani cind ii voi face si acte voi lua suma derizorie cind va voi acel cineva. Cine v-a invatat pe voi sa administrati asa proprietatile? Asa v-ati imbogatit? Precis nu.
  De penalitati, de dobinzi de clauze contractuale ati auzit?

 4. D-na obarsanu,
  Eu personal va apreciez pt. profesionalismul dvs. Si va stiu si justitiara. Cum, structurile abilitate refuza categoric sa se implice (si) in prezenta cauza, si asta datorita faptului ca in decursul timpului primaria timisoara a atribuit ILEGAL si vandut ILEGAL locuinte de la L 112/1995 cu precadere unor judecatori procurori politisti si lideri de partide, evident ca cei in cauza, inca pe funcrii de conducere nu vor „supara” primaria. Eu la experienta mea de peste 3o ani de activitate in serviciile secrete va recomand sa faceti o sesizare penala in nume propriu (statutul propriu va permite) direct la DNA si DIICOT Bucuresti. Cu siguranta ca veti fi ascultata. Iar o Timisoara intreaga v-ar fi recunoscatoare. Mi-as dori din inima ca viitorul Primar al Timisoarei sa fei Doamna Avocat si fost Magistrat (fara pete!) Carmen obarsanu. Va doresc succes. Noi cei dein garda veche, si nu numai suntem alaturi de dvs. Dumnezeu sa va ajute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.