După DNA, și DIICOT anchetează devalizarea UCM Reșița. Vezi ce suspiciuni au...

După DNA, și DIICOT anchetează devalizarea UCM Reșița. Vezi ce suspiciuni au procurorii

2
DISTRIBUIȚI

DESCINDERI UCMR 12

După DNA, a venit rândul DIICOT să investigheze modul în care UCM Reșița a fost devalizat de active în perioada în care la conducerea celei mai vechi întreprinderi din România s-a aflat „cuplul” Adrian Chebuţiu și Adrian Preda. Surse demne de încredere au declarat pentru PRESSALERT.ro faptul că, astăzi, procurorii DIICOT Caraș-Severin, împreuna cu polițiști ai Serviciului de Crimă Organizată, au efectuat o percheziție într-un dosar în care a fost începută urmărirea penală „in rem” pentru delapidare.


Anchetatorii verifică modul în care active ale fostului Institut de Cercetare și Proiectare Echipamente Hidroenergetice Reșița, parte a UCM Reșița, au fost „teleportate” spre firme controlate de cei doi. Percheziția s-a întins pe tot parcursul zilei, fiind ridicate o serie de documente care urmează să fie analizate în următoarea perioadă. Vă reamintin că Adrian Chebuțiu și Adrian Preda sunt cercetați penal de DNA într-un alt dosar în care sunt acuzați de prejudicierea UCMR cu peste 60 de milioane de lei. 

2 COMENTARII

  1. Ar fi interesant de aflat cand se hotarasc DNA si DIICOTsa i ancheteze si pe fratii Cristecu . Asta au concasat, la propriu,mai toata industria din Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.