După vedeta Playboy Dana Săvuică, Maria Grapini şi-a luat un nou om...

După vedeta Playboy Dana Săvuică, Maria Grapini şi-a luat un nou om de imagine celebru. Cine este și de ce a ales Partidul Conservator

3
DISTRIBUIȚI

benga la pc01_resize

Lovitură de imagine a şefei PC Timiş, Maria Grapini, fost ministru al IMM-urilor şi candidat al filialei judeţene la alegerile europarlamentare. Prezentă astăzi în faţa presei alături de ministrul Agriculturii şi şef al PC Daniel Constantin, Maria Grapini a prezentat echipa care se va ocupa de campania ei electorală.

Printre oamenii de la care Grapini așteaptă să o ajute să obţină cât mai mulţi votanţi se numără și fostul şef al ISU Banat, generalul Mihai Benga, care a fost numit în funcţia de vicepreşedinte interimar al PC Timiş.


După ce a ascultat cu zâmbetul pe buze discursurile noilor săi colegi, Benga, cel care va fi responsabil de relaţia cu presa pe durata campaniei electorale a Mariei Grapini, a declarat că “eu am o relaţie veche şi foarte bună cu presa. Am trecut acum şase luni în revervă, dar în ultimii ani am condus ISU Banat. A trecut jumătate de an de la trecerea în rezervă şi am considerat că nu este bine să stau pe margine. Partidul Conservator se situează la centru, între stânga şi dreapta şi, deşi nu este urmaşul direct al Partidului Conservator istoric român, a îmbrăţişat valorile pe care le-a promovat partidul istroric, valori cum sunt familia, dezvoltarea individului. Acestea sunt valori pe care eu mi le-am însuşit ca individ, toată viaţa am promovat astfel de valori, de aceea am aderat aici”.

Benga a explicat că a fost curtat şi de alte partide, fără să facă publice nume. Fostul șef al ISU Timiș nu este primul om celebru apropiat de PC. Consilier al ministrului Grapini a fost vedeta TV Dana Săvuică.

Foto: Adrian Pîclișan

3 COMENTARII

  1. Asta-i celebru? Prostul satului s-a facut general . Vrea sa faca si munca juridica dar e tufa si acum s-a facut celebru. Va credeam oameni seriosi. Asta daca deschide gura scuipa numai prostii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.