E oficial: județul Timiș are un nou subprefect. Vezi cine e și...

E oficial: județul Timiș are un nou subprefect. Vezi cine e și cine l-a convins

6
DISTRIBUIȚI

adrian-negoita debanat

PSD Timiş a luat în sfârșit o decizie, după îndelungi discuţii privind persoana care va lua locul subprefectei Liliana Oneţ, numită în funcţie cu sprijinul PNL Timiş.

După ruperea USL Timiş, Oneţ a susţinut că nu are niciun motiv să demisioneze, explicând că, chiar dacă guvernul s-a schimbat şi nu se mai bucură de susţinere, ea şi-a făcut treaba ca la carte. De atunci, bursa speculaţiilor a funcţionat la cote maxime.


Un prim nume vechiculat a fost cel a fostului subprefect Zoltan Marossy, de la UDMR, despre care şeful PSD Timiş, Titu Bojin, a spus că ar putea fi succesorul lui Oneţ. Povestea a durat circa două zile, după care jocurile s-au schimbat şi, după o vizită la Bucureşti, Bojin a anunţat că noul prefect va fi de la PSD.

Două nume au fost vechiculate pentru postul de secund al lui Eugen Dogariu. Este vorba despre Mihai Ritivoiu şi Adrian Negoiţă, ambii consilieri judeţeni. După câteva discuţii şi tratative, decizia PSD a înclinat în favoarea lui Negoiţă. Acesta a explicat pentru PRESSALERT.RO că a ezitat să accepte postul, din cauza funcţiei de consilier județean şi a angajamentului luat faţă de cetăţeni, de a face o agendă culturală performantă. Pesedistul a explicat că s-a râzgândit în urma unei discuţii cu prefectul Dogariu, şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu şi şeful PSD Timiş, Titu Bojin. Nu în ultimul rând, Negoiţă a menţionat că îşi va continua activitatea pe domeniul social şi din cadrul Prefecturii Timiş.

Foto: debanat.ro

6 COMENTARII

  1. A pactizat cu toate structurile statului impotriva intrreselor sindicale si a profitat din plin de aceasta material. uite ce fata de tauras de colectiv are gras si bine hranit. Bertea stia mai multe despre viata lui dar din pacate nu mai e printre noi. Dar vin alegerile pentru prezidentiale si ROMINUL nu este prost. Mai poarta si camase rosie .sa mai puna ceva cascaval pe el…………………

  2. Intai sa i se gaseasca la sindicalist un post in vre0 institutie condusa de-un pesedist, sa fie facut functionar public abia apoi i se pune pe cap coronita de SUBprefect. deci Onet mai sta un pic.
    cercetati baieti, mai cercetati sa vedeti cum i se face angajarea.

  3. Felicitari PSD ! Adi NEGOITA este omul potrivit. Serios , harnic , OM de caracter. 3 in 1 . Ma bucur sincer pentru alegerea facuta, desi cred ca PSD Timisoara va avea de suferit fara el la comanda. Vad ca nici n-a fost inca instalat si deja sar ciumetzi portocalii la gatul lui. Ce jeguri !…. auzi la el ,,a profitat din plin de aceasta material „.. ce marshav, acest analfabet ! Adi este , poate, cel mai modest si mai cinstit consilier judetean , m-i se face scarba………………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.