Europarlamentar PSD, la Timișoara: „Eu nu cred că Becali a făcut rău...

Europarlamentar PSD, la Timișoara: „Eu nu cred că Becali a făcut rău în Parlamentul European”

1
DISTRIBUIȚI

daciana sarbu_corina cretu

Startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare s-a dat oficial la Timișoara. Prezente la finele săptămânii trecute la Timișoara pentru a susține o conferință de presă la sediul PSD Timiș, europarlamentarele Daciana Sârbu și Corina Crețu au comentat pe marginea necesității ca în Parlamentul European să fie cât mai mulți aleși social-democrați.

„Am vrut neaparat să le spun colegilor despre activitatea noastră de la Bruxelles, dar şi despre faptul că nu trebuie să îi lase pe oameni să uite ce au făcut câţiva colegi de la PDL împotriva României.


Avem datoria să le explicăm acest lucru, de ce grupul socialist trebuie să fie majoritar de acolo. Ţineţi minte de câte ori ne-a atacat Băsescu, ce a făcut Monica Macovei şi cum noi a trebuit să luptăm să explicăm că România nu este aşa cum o descriu ei. Oamenii politici pot fi sancţionaţi la vot. Este momentul ca oamenii să nu uite ce au făcut cei de la PDL. Cei cinci ai au fost pentru noi foarte dificili”, a spus soţia premierului Ponta.

Întrebate dacă sunt de părere că România ar beneficia de pe urma prezenței în Parlamentul European a unui politician ca și Gigi Becali, care a fost condamnat și închis, Corina Crețu a declarat că „eu nu cred că Becali a făcut rău în Parlamentul European. Mult mai mult rău au făcut Monica Macovei şi alţii ca ea. Cel mai trist pentru România este să aibă oameni care sunt în afara grupurilor politice care nu au influenţă. Domnul Becali și-a făcut treaba nu a făcut rău României a venit în Parlament”.

Foto: Adrian Pîclișan

1 COMENTARIU

  1. 1. madam ponta se plange ce greu i-a fost . Pai sa lase pe altii sa nu se mai cocoseze cu sacul de euroi.
    2. acea cretu ma mir ca mai ridica nasul dupa declaratiile de iubire facute catre americanul acela insurat. ce profil moral are aceasta fufa ? e normal ca ia apararea lui becali un ins condamnat de justitie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.