EXCLUSIV Consilierul judeţean PP-DD Ilie Bertea A MURIT, după ce a suferit...

EXCLUSIV Consilierul judeţean PP-DD Ilie Bertea A MURIT, după ce a suferit un INFARCT la cheful de Ziua Femeii UPDATE A picat din picioare în timp ce dansa VIDEO

4
DISTRIBUIȚI
ilie bertea decedat smurd
Echipajul SMURD a dus trupul neînsuflețit al lui Ilie Bertea la morga Spitalului Municipal Timișoara Foto Dragoș Boța

Ilie Bertea, preşedintele PP-DD Timișoara şi consilier judeţean, se află în stare critică după ce suferit un infarct, ne-au informat surse din cadrul formaţiunii conduse de acesta.


În urmă cu puţin timp, Bertea a fost resuscitat de medicii unui echipaj SMURD după ce oamenii prezenţi la cheful organizat de PP-DD de Ziua Femeii au sunat la ambulanţă, iar pacientul a fost transportat la spitalul municipal. Informaţia a fost confirmată de şeful PPDD Timiş Adrian Diaconu, care a transmis gândurile sale de susţinere familiei.

Ilie Bertea a fost șef al Poliției Timișoara și a devenit președinte al PP-DD Timișoara după ce fostul președinte al organizației, consilierul local, Mircea Purceld s-a stins din viață.

UPDATE 1. Ilie Bertea a decedat în urmă cu puţin timp. Din ultimele informaţii reiese că acesta a fost scos din ambulanţă şi dus de către SMURD la morgă. Corpul neînsufleţit al consilierului judeţean era acoperit. Familia disperată striga, în urma acestuia, că l-a rugat să se oprească din dans. Se pare că Bertea a picat din picioare chiar în timpul unui joc. În curtea Municipalului sunt mai multe echipaje de poliţie şi de jandarmi.

4 COMENTARII

  1. Mai bine chemau un taxi ca in 10 minute era la spital.
    „so” toata jena in legatura cu rapiditatea si promptitudiea ehipajelor de urgenta incepand de la smurd si terminand cu politia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.