EXCLUSIV Titu Bojin vrea o evaluare „pe bune” pentru sediul PSD. Ce...

EXCLUSIV Titu Bojin vrea o evaluare „pe bune” pentru sediul PSD. Ce va discuta cu Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

titu bojin psd 1 pRuperea USL la nivel național continuă să aibă impact la nivelul județului Timiș. De circa două săptămâni, șeful PNL Timiș, Nicolae Robu, și șeful PSD Timiș, Titu Bojin, se contrează pe tema consiliului de administrație de la ACS Poli, fără vreun consens. Iar fotbalul nu este singurul subiect pe care foştii parteneri par să nu se mai înţeleagă. O altă problemă sensibilă apărută în urbea de pe Bega a fost cea a sediului PSD de pe Splaiul Tudor Valdimirescu. Vă reamintim că, în urmă cu mai multe luni, PSD a ridicat problema cumpărării actualului sediu. La o primă evaluare, costul clădirii a fost stabilt la 100.000 de euro.


Proiectul prin care PSD urma să cumpere sediul a picat în plenul CLT, moment în care primarul Nicolae Robu a solicitat o doua evaluare din partea aceleaşi fime, verificare făcută după nişte criterii stricte.

Vestea proastă a venit ca o bombă. Sediul nu mai costa 100.000 de euro, ci 700.0000 de euro. După o scurtă perioadă de contrariere, în care pesediştii au susţinut că sediul nu poate costa atât şi că, din valoare trebuie scăzute investiţiile făcute acolo de către ei, au luat la unison decizia de a cumpăra clădirea. În repetate rânduri, primarul Nicolae Robu a comentat că nu poate scădea preţul pentru partenerii de alianţă, cu toate că celelalte partide şi-au dobândit sediile la preţurile mult mai mici. Ei bine, pesediştii din Timiş se pregătesc de o nouă mişcare în telenovela cumpărării sediului. Titu Bojin ne-a declarat în exclusivitate că va solicita o a trei evaluare a sediului. „ O să cer o nouă expertiză . Ceea ce s-a făcut până acum a fost legat de structura de rezistenţă şi o expertiză tehnică , dar noi vom cere o evaluare, pe bune, imobiliară ca să vedem la ce preţ se vând astfel de clădiri”. Pe acest subiect şi nu numai, şeful PSD Timiş va avea o întânire cu primarul Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.