Două clădiri din New York s-au prăbuşit după o EXPLOZIE. Două persoane...

Două clădiri din New York s-au prăbuşit după o EXPLOZIE. Două persoane au murit şi 17 au fost rănite

0
DISTRIBUIȚI

explozie new york post

Două clădiri adiacente din New York s-au prăbuşit, miercuri, în cartierul East Harlem, provocând un incendiu şi un nor de fum imens, a anunţat poliţia, citată de AFP.

Aproape 40 de echipaje de urgență și 200 de pompieri au ajuns la locul incidentului. Circulația trenurilor a fost oprită, pentru că șinele din apropierea exploziei au fost acoperite cu resturi.

Cel puţin două persoane au murit, iar alte 17 au fost rănite după prăbuşirea a două clădiri, în New York, probabil din cauza unei scurgeri de gaze, anunţă primarul oraşului, Bill de Blasio, citat de CNN.

„Astăzi în jurul orei 9.30, o explozie majoră a distrus două clădiri.


Explozia a fost provocată de o scurgere de gaz”, a declarat Bill de Blasio.

Potrivit unui oficial citat de CNN, compania de distribuţie a gazelor Con Edison a primit un apel telefonic privind o posibilă scurgere de gaze cu puţin timp înaintea exploziei.

Oficialul a declarat că firma a primit sesizarea la 09.13 de la o persoană care a declarat că a simţit miros de gaz. Oficialul a declarat că a fost trimisă o echipă după două minute, dar aceasta nu ajunsese la faţa locului în momentul în care s-a produs explozia.

Foto: nypost.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.