Florin Teodorescu ar putea să piardă sala de culturism din incinta Sălii...

Florin Teodorescu ar putea să piardă sala de culturism din incinta Sălii ”Constantin Jude”. Ce spune despre licitația organizată de primărie

1
DISTRIBUIȚI

FLORIN TEODORESCU SI SALA OLIMPIA01_resizePrimăria Timișoara organizează mâine o licitație pentru spațiile din incinta Sălii ”Constantin Jude”, unde funcționează în prezent o sala de culturism și fitness-aerobic, precum și o terasă, ambele afaceri conduse de Florin Teodrescu, organizatorul mai multor competiții de culturism la Timișoara.


Citește știrea completă pe Sport9.ro

1 COMENTARIU

  1. Pacat de marginalizarea domnului Teodorescu un om si culturist adevarat,de catre oameni care urasc sportul si nu-l inteleg!.Este de retinut ca in afara de rolul estetic,pentru sanatate,culturismul creeaza caractere puternice,oameni siguri de sine,adepti ai non-violentei,generosi,frumosi trupeste si sufleteste !Seful Directiei judetene de Sport ar trebui sa se implice si sa apere un lucru bun pentru sport si oras ,facut de un om care sfinteste locul ! Sunt mandru si vesnic recunosctor timisorenilor pentru extraordinarul lor eroism,prin care au daramat un regim inexpugnabil !Este nedemn pentru niste oameni de calitatea dv nemaipomenita sa prigoniti un om deosebit .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.