A fost ales cel mai frumos bărbat din Timișoara. Cum a impresionat...

A fost ales cel mai frumos bărbat din Timișoara. Cum a impresionat tânărul juriul exigent FOTO

13
DISTRIBUIȚI

mister timisoara07_resize

Reprezentantele sexului feminin au avut parte în această seară de un cadou cu ocazia zilei de 8 Martie organizat la Iulius Mall din Timișoara. Este vorba despre un concurs de frumusețe, eleganță și talent desfășurat sub genericul de Mister Timișoara. La concurs au participat 13 tineri din Timișoara cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, majoritatea fără experiență într-ale modelingului. „Scopul evenimentului este acela de a le oferi doamnelor și domnișoarelor o bucurie cu ocazia zilei Internaționale a Femeii. Acum două săptămâni am făcut preselecții, iar cei selectați sunt studenți și liceeni fără experiență”, mărturisește Claudia Sinatovici, organizator și manager la MCS Models Timișoara.

Evenimentul a debutat la ora 19.30 cu o prezentare de modă care a adus primăvara în sufletul doamnelor și domnișoarelor pentru că au putut afla care sunt cele mai noi tendințe în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte a mai multor societăți comerciale. Nu a durat mult timp până ce concurenții au urcat pe scenă în ținute elegante și casual, cu scopul de a le impresiona pe cele trei membre ale juriului, Andreea Rotărescu, Ramona Trif și Daniela Iaga. Și pentru că pe lângă aspectul fizic s-a punctat spontaneitatea și abilitatea de comunicare, concurenții au avut parte și de o sesiune de întrebări precum „Ce ai schimba dacă ai fi președinte?” , „Care este minciuna pe care o folosești cel mai des?”  sau „Dacă ai găsi peștișorul de aur ce i-ai cere?”.

Vezi aici o galerie foto cu prezentarea de modă

A urmat momentul cel mai mult așteptat – premierea.


Locul I, care constă într-o excursie în Grecia, un trofeu și cadouri oferite de organizatori, a mers la Sebastian Roncea student la Facultatea de Arte Plastice din Timișoara (foto centru). Câștigătorii locului II și III au fost Alexandru Preda, respectiv Horațiu Babău care au primit câte un trofeu și cadouri. „A fost dificil să alegem pentru că toți s-au descurcat de minune. Trebuie să îi felicităm pentru că au avut curajul să urce pentru prima dată pe scenă. A fost greu pentru că fiecare are calitățile lui, sunt băieți bine, au prezență scenică”, a spus Andreea Rotărescu, una dintre membrele juriului. Premile oferite au constat într-un trofeu și cadouri din partea organizatorilor.

Câștigătorul titlului de Mister Timișoara mărturiseșe că a fost o experiență frumoasă și că tot ce contează este să ai încredere în tine. „Eu nu am avut emoții, pentru că am mai participat la diferite prezentări de modă. Nu m-am așteptat să câștig, dar am avut încredere în mine și rezultatul s-a văzut. Organizarea a fost bună, cu toții ne-am descurcat, iar băieții merită sincere felicitări. Acum mergem să petrecem”, ne-a spus acesta.

Printre cei 13 participanți s-au numărat Marius Săndoi, Cătălin Staniu, George Manea, Alexandru Bucătaru, Sebastian Roncea, Rafael Puvak, Viorel Bulgaru, Sorin Talpoși, Cristian Păun, Ovidiu Szabo, Robert Simionescu, Horațiu Babău, respectiv Alexandru Preda.

13 COMENTARII

  1. Pai sa ma ierte Dumnezeu (ca-i 8 martie) da’ multe proaste sint pe lumea asta daca au ajuns sa-l aleaga pe asta cel mai frumos barbat din Timisoara. Nemuriciul asta trebuie sa ajunga mai intii barbat si pe urma mai vedem ce se alege de el.

  2. cel mai frumos papusel care linge o cola 3 ore la mall da…poate fi…dar cel mai frumos barbat din Timisoara…asta e o gluma….nu sunt eu pitt brad…dar misterul asta…e vai de capul lui

  3. Pe bune cat de gay trebuie sa fi ca sa comentezi la mister:)) daca erau fete intelegeam:)) si pe bune chiar sun frumosi acesti baieti si chiar arata si bine, daca sunte-ti ofticati ca nu sunte-ti in locul lor asta e, dar nu vad dc va luati voi de ei.

  4. Poate ca nu e barbat,si nu e Fat- Frumos,dar ce-ar fi sa va vedem pozele voastre de atata va dati cu parerile-de prost gust. Stii tu „anonimule ” ca e gay cel ce a castigat? Il cunosti?! Sunt colega cu el. Eu zic sa va mai vedeti de vietile voastre si de infatisarea voastra.
    Nu e vorba de CE spuneti,e vorba de CUM o spuneti.Daca ar fi sa fie premiate caracterele voastre…nici cat negru sub unghie nu ati lua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.