Încă un copil DISPĂRUT de acasă. Vezi ce LEGĂTURĂ există între el...

Încă un copil DISPĂRUT de acasă. Vezi ce LEGĂTURĂ există între el şi micuţul găsit mort. UPDATE Minorul a fost găsit

0
DISTRIBUIȚI

copil disparut dogneceaUn copil de 14 ani a dispărut marți. Se pare că minorul nu a mai ajuns acasă după ce a plecat de la şcoală, iar oamenii legii au format deja patrule mobile care au plecat în căutarea lui. Băiatul, din Dognecea, judeţul Caraş Severin, este cunoscut cu tulburări de comportament şi autism, iar anunţul privind dispariţia sa a fost făcut de către părinţi. Culmea, dispariţia acestuia a avut loc la doar câţiva kilometri de locul în care a dispărut şi Emilian Bobic, copilul de doi ani găsit mort, ieri. Satul Dognecea este vecin cu Ocna de Fier, localitatea în care s-au petrecut evenimentele cutremurătoare din ultimele zile.

Autorităţile au intrat în alertă maximă şi, alături de localnici, au plecat în căutarea băiatului: 100 de localnici, 16 pompieri, 40 de polițiști și 13 jandarmi.  Potrivit Ancuței Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin, în zonă se așteaptă întăriri cu tehnică specializată pentru căutări în noapte.


”Sunt așteptați polițiștii de frontieră care să ajute la căutarea copilului folosind aparatele de teremoviziune mobile și fixe pe care ei le au în dotare”, a declarat Cărbunariu.

Potrivit poliţiştilor, băiatul are următoarele semnalmente: brunet, tuns scurt, ochi căprui, înălţime 1,65 – 1,70 m, aproximativ 56 kg, faţa ovală, fără semne particulare vizibile. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un trening de culoare neagră cu dungi albe pe lateral, cizme de piele negre, o geacă de fâş neagră şi căciulă neagră.

UPDATE Tânărul dispărut ieri a fost găsit de autorități la 20 de kilometri de satul natal, la Bocșa. „În dimineaţa zilei de miercuri, în jurul orei 7.30, minorul Peica Sorin, în vârstă de 14 ani, dispărut ieri din Dognecea, a fost găsit în localitatea Doclin în apropiere de oraşul Bocşa”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.