Iohannis: Ruperea USL nu exclude o viitoare coaliţie la guvernare între liberali...

Iohannis: Ruperea USL nu exclude o viitoare coaliţie la guvernare între liberali şi social-democraţi

0
DISTRIBUIȚI

klaus_iohannis

Prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat că ruperea USL nu exclude o coaliţie de guvernare între liberali şi social-democraţi, „când se va ivi”, afirmând că, „în măsura în care liderii acestei coaliţii vor colabora foarte bine se pot obţine rezultate”, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă mai vede posibilă o colaborare între liberali şi social-democraţi după ruperea USL, el răspunzând afirmativ. „În practică s-a văzut că lucrurile pot fi aduse la un numitor comun.


USL s-a rupt, dar asta nu înseamnă că trebuie să ştergem tot cu buretele. A funcţionat, chiar şi la guvernare. În opoziţie a funcţionat excelent, dar chiar şi la guvernare a funcţionat bine un an jumate. Nu se va reveni în alianţă, fiindcă alianţa a fost USL, ea a fost denunţată. Asta nu înseamnă că nu se poate gândi o coaliţie de guvernare între liberali şi social-democraţi.Nu acum, într-o altă etapă, când se va ivi. Nu pot fi excluse astfel de scenarii şi, în măsura în care liderii acestei coaliţii vor colabora foarte bine, se pot obţine rezultate”, a răspuns Iohannis.

Acesta a precizat, răspunzând unei întrebări, că „PNL ar fi putut fi mai incisiv” în timpul guvernării USL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.