Lista PNL pentru PE cuprinde actuali europarlamentari, alături de vicepreşedintele PNL Mircea...

Lista PNL pentru PE cuprinde actuali europarlamentari, alături de vicepreşedintele PNL Mircea Diaconu

1
DISTRIBUIȚI

pnl

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, marţi seară, la finalul reuniunii conducerii partidului lista PNL pentru alegerile europene, care cuprinde actualii europarlamentari cu excepţia lui Ovidiu Silaghi, pentru locurile considerate eligibile, alături de Mircea Diaconu şi Mihai Ţurcanu.

Lista PNL pentru europarlamentare va fi deschisă de Norica Nicolai, iar pe următoarele locuri se vor afla Adina Vălean, Ramona Mănescu, Cristian Buşoi, Renate Weber, Mircea Diaconu, Eduard Hellvig şi Mihai Ţurcanu.

Antonescu a reiterat faptul că obiectivul PNL este acela de a obţine opt mandate de europarlamentari, respectiv un scor de 25% din opţiunile electorale.

Liderul PNL a fost întrebat dacă în cazul lui Mircea Diaconu nu există riscul invalidării candidaturii.


„Vom încerca foarte repede să depunem această listă (de candidaţi, n.r.) la BEC, dacă sunt probleme de natură juridică se vor opera constestaţii, se vor soluţiona contestaţii (…) Noi considerăm că în situaţia domniei sale nu ar trebui să existe un impediment”, a răspuns Antonescu.

El a menţionat că în cazul invalidării candidaturii lui Diaconu se vor opera modificările necesare pe lista de candidaţi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.