Made in Timişoara: concert de lansare a celui de-al doilea album solo...

Made in Timişoara: concert de lansare a celui de-al doilea album solo semnat Iancu Zeno Jianu. Unde și când are loc evenimentul

1
DISTRIBUIȚI

jianu

Muzicianul timişorean Iancu Zeno Jianu lansează cel de-al doilea album solo, Nocturna Miniatures (Nocturna ad minim veniam), în cadrul unui eveniment care va avea loc miercuri 19 martie, de la ora 20, la Jazzissimo Lounge.

Albumul reprezintă un mix de stiluri muzicale, cum ar fi ambiental, soundtrack, experimental, space-rock şi prezintă influenţe de Jazz şi NU Jazz.


Iancu Zeno Jianu este un artist care experimentează diverse sunete, combinând instrumente precum chitara electrică sau trompeta. Muzica lui este o poartă spre lumi imaginare, purtând publicul printr-un amalgam de ritmuri.

Alături de Iancu, pe scenă se va afla și Daniel Simon, artist timișorean cu o vastă experiență muzicală, implicat în proiecte precum trupa blues-rock de coveruri Red House (București) și Attic Disorder (București). Iancu Zeno Jianu este cunoscut la nivel local și regional pentru colaborările cu alți artiști și implicarea sa în diverse proiecte muzicale.

Biletele costă 10 lei și se pot achiziționa din Jazzissimo, inclusiv în seara concertului. De asemenea, după concert, cei care doresc să susțină munca artiștilor și sunt plăcut impresionați de ceea ce vor urmări pe scenă pot achiziționa albumul Nocturna Miniatures (Nocturna ad minim veniam) la prețul de 20 lei.

1 COMENTARIU

  1. Iancu Zeno Jianu este cunoscut la nivel local si regional pentru lipsa de talent si directie.
    Nu am nimic cu omul, dar nici el nu are nimic cu muzica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.