Micuţul de doi ani dispărut din faţa casei a fost găsit. În...

Micuţul de doi ani dispărut din faţa casei a fost găsit. În ce stare era UPDATE 1 Ce variante şocante iau în calcul poliţiştii UPDATE 2 Ce leziuni au fost găsite pe corpul copilului

0
DISTRIBUIȚI

minor disparut cs

Căutările băiatului în vârstă de doi ani,  Bobic Emanuel Beniamin, dispărut sâmbătă seara din faţa casei, s-au încheiat, astăzi, după ce obiectivul a fost atins – micuţul a fost găsit. Din nefericire, acesta era mort. Copilul a fost găsit, conform primelor informaţii, într-un puţ al unei foste exploatări miniere la aproximativ un kilometru şi jumătate de casă.


Poliţiştii fac cercetări la faţa locului. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE  1. Poliţia Caraş Severin a confirmat, oficial, găsirea cadavrului băiatului dispărut. Acesta a fost găsit pe un deal de o femeie care trecea întâmplător pe acolo. Aceasta le-a spus anchetatorilor că a trecut şi ieri pe acolo, dar nu a zărit trupul neînsufleţţit. Cadavrul urmează să fie examinat de medicul legist, urmând să se stabilească în ce condiţii a murit micuţul. Poliţiştii au în continuare mai multe variante de lucru, fiind luate în calcul inclusiv aceea ca băiatul să fi fost victima unei infracţiuni sau ca trupul neînsufleţit să fi fost dus pe deal, moartea survenind în alt loc.

UPDATE 2. Conform ultimelor declaraţii făcute de oficiali, trupul copilului nu părea să fi suferit leziuni grave. „Copilul a fost găsit îmbrăcat, cu toate hainele pe el, prezentând doar niște zgârieturi la nivelul membrelor, care puteau fi cauzate inclusiv de vegetație”, a declarat Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.