Minoră dispărută de acasă. Dacă ai văzut-o, sună la 112 UPDATE Unde...

Minoră dispărută de acasă. Dacă ai văzut-o, sună la 112 UPDATE Unde se ascundea fata de părinții săi

2
DISTRIBUIȚI

MAGDA DENISA

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore de 13 ani,  dispărută de la domiciliu, după ce ieri oamenii legii au fost informați că Denisa-Florina Magda, a plecat pe 1 martie de acasă, Timișoara, și nu s-a mai întors.

”Minora ar fi părăsit domiciliul în urma unei discuţii contradictorii cu mama sa, întrucât nu a fost lăsată să meargă la discotecă”, afirmă polițiștii.


Oamenii legii fac apel la timișoreni să sune la 112 sau să anunțe cel mai aporpiat post de poliție dacă o recunosc. Adolescenta  are o înălţime de 1.60-1.65 m, 35-40 kg, corpolenţă astenică, păr blond lung, ochi căprui. La data dispariţiei, fata purta pantaloni blue jeans de culoare albastră, geacă din fâş de culoare albastră, cizme de culoare neagră cu blăniţă neagră.

Fata a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, de fiecare dată fiind găsită de poliţişti şi încredinţată părinţilor.

UPDATE În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii oraşului Deta şi cei din cadrul Postului de Poliţie Denta au depistat, pe raza comunei menţionate, pe fata de 13 ani dispărută pe 1 martie din Timișoara. Fata era la o familie din comună. ”Minora a declarat că nu a dorit să se întoarcă acasă, din cauza stărilor conflictuale dese, existente între aceasta şi părinţi”, au explicat polițiștii.
 

2 COMENTARII

  1. Sa te certi la 13 ani cu ai tai ca nu te lasa la discoteca si sa pleci de-acasa in semn de „protest”… sunt rezultatul orelor petrecute en-gros in fata tv-ului vazand scandaluri intre dive, ce fuste mai poarta X sau ascultand la nesfarsit o melodie bagata pe gat de radio careia nu esti in stare sa ii descifrezi mesajul… intelegi gresit, decizi gresit. :-j Peste noapte s-au nascut copii atotputernici dupa ce au dat de ” Iti arat ca pot ” sau d-aia care au inventat swag-ul ascultand Smiley, Cabron & etc.

  2. Nu blamez artistii si melodiile lor, blamez copii care nu-si traiesc copilaria… daca asculti o melodie, asculta una de nivelul tau, nu d-alea de „oameni mari”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.