Moartea lui Ilie Bertea naşte panică în rândul aleşilor CJT. Cum vor...

Moartea lui Ilie Bertea naşte panică în rândul aleşilor CJT. Cum vor să fie despăgubite familiile lor în caz de deces

14
DISTRIBUIȚI

plen cjt 1 p

Moartea PP-DD-istului Ilie Bertea, fost consilier județean, continuă să stârnească discuții în rândul politicienilor din orașul de pe Bega.

Imediat după decesul acestuia, în PP-DD a început o luptă internă în partid pentru scaunul său de la consiliul județean, iar după discuții aprinse locul a fost ocupat de Teodor Crișan. La ultimul plen al Consiliului Județean Timiș, consilierul Marcel Mihoc, de la PSD, a semnalat o altă problemă. Acesta a spus că „din păcate unul din colegii noştri a decedat şi am pus întrebarea: ce se întâmplă, familia mea primeşte ceva de la CJT dacă eu mor? În aceste condiţii mi se pare firesc să discutăm şi această problemă, de aici am pornit cu acest amendament (n.r – la regulamentul CJT) și rugămintea către comisia socială”.

Președintele CJT, Titu Bojin, a spus că „eu nu mă consider atât de bine pregătit în domeniul juridic şi salarizare.


Eu zic să lăsam amendamentul, că nu îl putem vota, iar cu permisiunea domnului secretar şi a serviciului juridic, dacă există posibilitate, să fie făcut, ca să nu spunem azi da sau nu, să ne facem de râs juridic, fiindcă nu există posibilitatea ne consultăm. Cel puţin de când mă ştiu eu nu am avut niciun coleg care să decedeze dintre consilieri şi desigur că e o situaţie aproape unicat”.

Mihoc a competat că „angajaţii CJT primesc un ajutor în caz de deces. Domnul Bertea nu a primit nimic de la CJT şi nu mi se pare firesc. Măcar un titlu de cetăţean de onoare al judeţului, o distincţie, post-mortem ceva”. Conform lămuririlor lui Bojin, la următorul plen se va decide o modalitate de a proteja aleșii județeni în caz de accidente sau deces.

14 COMENTARII

  1. saracii de ei, trebuie sa-si ia si de acolo”ceva|”,cat de cat,acolo vreo cateva zeci de mii,pt ajutorul de inmormantare,ca de,nu prea au familiile lor cu ce,sunt necajiti tare.ASTA-I mentalitatea romanului,sa ia de oriunde si daca i se cuvine si daca nu. RUSINE,TARA FRUMOASA CU OAMENI DE CACAT!!!!

  2. A furat destul in toata cariera lui de militian. Are palate , case de schimb valutar etc. Pomana ii mai trebuie? Domnule Presedinte cred ca asta I-ar mai trebuii judetului *titlu de onoare* ,Acordat unuia care nu I-a pasat de lege , de omul de linga el toata viata. Lasati-l sa se odihneasca in pace.

  3. „din păcate unul din colegii noştri a decedat şi am pus întrebarea: ce se întâmplă, familia mea primeşte ceva de la CJT dacă eu mor? ” bai soarec ordinar,primeste o ALUP in brate jegule,n-ai vrea tu sa o 5ugi din banii tai !? auzi ma’ la viermele asta,vrea bani publici si dupa ce da coltu’,’ti-ai dreaq de gunoaie ordinare,va credeti „eroi” ,’va-n gura de flegme !!!

    • Subscriu si fac completarea ca as fi de acord sa muriti cu totii care sunteti bagati in afaceri cu statul si eu sa va car la groapa,ordinari zelosi si pusi pe capatuiala,inainte de moarte va doresc plimbari si bratari pe la DNA.

  4. Ce mentalitate de milog …
    Ce sa primeasca??? Ajutor de deces ?!
    Da’ ce a facut pentru judet, la urma urmei?
    Si, pentru ca memoria nu ma ajuta, de ce a pelcat din Politie, ca nu maai tin minte?…

  5. FREE JUSTICE….nu e normal sa primeasca,clar, dar tu cred ca esti un soarece scribalau ,lenes, mare facebook-ar un viitor ratat care atunci cind o sa-i moara parintii o sa ajunga boschetar……am dreptate?……mi0am dat seama dupa infatisare si pt.ca te cunosc personal

    • ba’ carnat obosit,te las pe tine sa muncesti pentru mine,sa-mi ciufulesti rahatu’ miezule,ai dureri in gat de alup mea,sobolan fiert !? daca ma cunosti personal,de ce nu-mi spui astea LIVE ,obositule ! te cam strag molarii,asa-i ?

  6. asta-i o mare nesimtire ! ce daraq sa primesti daca mori ba? dar altii care mor ce primesc bai excrocule?voi astia asa zisii alesi cand muriti ,voi ar trebui sa dati la saraci ce ati furat ,nu noi voua .mor oamenii in spitale ca ati facut praf intregul sistem sanitar ,ati distrus tot .nimic bun nu ati facut pentru tara asta si oamenii ei,va ganditi doar la burdihaniile voastre si ale famililor voastre chiar si dupa ce va ia naiba.

  7. Incredibil ce fel de javre infecte se afla in functii de conducere in Romania ! Dar si voi poporul Roman , cand dracu veti pune mana pe topoare , coase , furci , SAMD ….. ca sa-i scoateti pe toti jegosii astia din circulatie ?

  8. MIRCOVI….ai spus VOI?……adica tu nu esti roman?
    sau esti roman sadea si astepti sa faca ceva pt tine CEILALTI…..TIPIC ROMANESC

    • @ public enemy , nu traiesc in Ro. de mult si nici nu astept pe cineva sa faca ceva pt. mine . Deci ramane asa cum am scris anterior , rasculativa pt. voi , nu pentru mine .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.