Muzica timişoreană este reprezentată la festivalul Snow Fest din Franţa

Muzica timişoreană este reprezentată la festivalul Snow Fest din Franţa

0
DISTRIBUIȚI

the case

Festivalul francez Snow Fest, care se desfăşoară între 29 martie şi 5 aprilie programează o serie de evenimente sportive şi muzicale, printre invitaţii care vor fi prezenţi la ediţia din acest an a manifestării numărându-se şi timişorenii care alcătuiesc formaţia The Case, alături de Leizaboy şi Newgotti, doi DJ din echipa anonimTM.

Evenimentul se desfăşoară în Les Deux Alpes, un domeniu schiabil vast, cu pârtii şi instalaţii de transport pe cablu performante, care oferă turiştilor şi posibilitatea de a schia pe gheţarul „La Grave”, având acces direct la el.


Staţiunea se situează între 1.300 şi 3.600 m altitudine şi deţine 102 pârtii, ce se întind pe aproximativ 225 km. Anual au loc, aici, pe cele 20 de hectare, competiţii şi evenimente sportive de nivel mondial.

Formaţia timişoreană The Case s-a înfiinţat acum trei ani şi aduce un nou sound pe piaţa muzicală românească, îmbinând diverse curente de rock alternativ, atât noi, cât şi clasice, şi este alcătuită din Alfred Ciprian Paroş, Andrei Cimpean, Adrian Istodorescu, Cristian Paros şi Gabriel Ciocan. DJ-ii din anonimTM, Newgotti şi Leizaboy, sunt binecunoscuţi publicului timişorean graţie seturilor pe care le-au susţinut în ultimii ani în diverse petreceri. Alături de timişoreni, pe afişul festivalului se mai regăsesc nume autohtone ca Grimus, Subcarpaţi, DJ Pagal, Dru Klein, Colin sau Moonlight Breakfast.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.