N-ai fost la târg, dacă n-ai poze cu Bote

N-ai fost la târg, dacă n-ai poze cu Bote

0
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 2

Zilele acestea, la Centrul Regional de Afaceri se desfăşoară încă un târg de nunţi. E al „enşpelea“ târg de anul acesta, unul în care expozanţii sunt plictisiţi până peste măsură, iar vizitatorii sunt traşi parcă la indigo. Dincolo de rochii de mireasă, costume şi torturi extravagante, pe partea de „audio“, majoritatea celor care vor să-şi unească destinele, au cam acelaşi „discurs“.

Au auzit ei că la modă e gheaţa carbonică şi trupele de cover-uri. Drept urmare, majoritatea celor care au treabă pe aici întreabă doar de aceste amănunte. Nu contează cum sunt îmbrăcaţi sau din ce mediu social provin: toată lumea vrea gheaţă carbonică şi cover-band.


Că asta e la modă. Nu contează nici ce fel de muzică se cântă, sau ce cântă cover-iştii. Lumea e chitită.

Invitatul special al târgului cu pricina este nimeni altul decât celebrul creator de modă Cătălin Botezatu. Prezentat de organizatori drept „o stea“ a modei internaţionale, „un român care ne face cinste în întreaga lume“ ş.a.m.d., vedeta e prezentă în toate cele trei zile ale târgului la faţa locului. Dă sfaturi, se fotografiază cu lumea, mănâncă prăjiturele la fiecare stand, laudă cofetăriile timişorene şi zâmbeşte la comandă. Iar lumea se topeşte după el. Evident, publicul feminin, căci oriunde merge vedeta e înconjurată de un „alai“ consistent.

E atracţia specială. E maimuţica aia de pe Litoral care sălăşluia pe umărul vreunui fotograf, care striga în gura mare pe plajă „Nu daţi banii pe prostii, faceţi poze la copii“. E raţiunea acestui târg. Vorba unei expozante de la faţa locului: „N-ai fost la târg dacă n-ai poze cu Bote“. Târgul se încheie azi. Dar gheaţa carbonică şi cover band-ul rămân „la modă“. La fel şi Bote.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.