Legiștii au anunțat cauza morții copilului de doi ani dispărut în pădure...

Legiștii au anunțat cauza morții copilului de doi ani dispărut în pădure și găsit după două zile. Citește povestea cutremurătoare a micuțului

3
DISTRIBUIȚI

minor disparut cs bobic

UPDATE Rezultatul necropsiei a scos la iveală faptul că băiețelul a murit din cauza hipotermiei. În plus, se pare că acesta ar fi avut anumite probleme la inimă, lucru care a grăbit decesul. Neglijența mamei va fi, însă, sancționată de autorități. ”În acest context dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, instanța competentă să desfășoare cercetări. În acest moment au fost începute cercetări față de mama copilului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat procurorul de caz, Ion Teacă.

Ancheta, însă, continuă, polițiștii urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele care au dus la moartea micuțului. Conform declarațiilor unui martor, trupul micuțului a fost adus în locul unde a fost găsit, cel mai probabil luni.


”Copilul a fost găsit de o femeie din Ocna, care a povestit că a trecut prin zonă și duminică, iar acolo nu era nimic”, arată Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

Pastorul bisericii frecventate de Florentina Bobic, mama copilului, cât și primarul din Ocna de Fier, povestesc însă că familia era una cu probleme. Deși copiii, trei minori până la decesul lui Emilian (unul de nouă, altul de cinci ani, și mezinul de doi) erau bine crescuți și hrăniți, femeia îndura bătăile bărbatului ori de câte ori acesta își ieșea din minți după ce consuma alcool. ”Sunt o familie modestă, mama casnică, iar tata cu probleme cu alcoolul, din păcate. De aici porneau toate problemele lor, pentru că el o bătea în repetate rânduri. Uneori o bătea și ca să nu vină la biserică”, povestește pastorul Ionel Mariș, care luni a trecut pe la casa familiei Bobic ca să ducă mâncare copiilor și să vadă cum poate ajuta familia într-o asemenea nenorocire cum e pierderea unui copil.

Și primarul Mircea Ciobîcă confirmă alcoolismul capului familiei Bobic, dar spune că minorii erau bine crescuți și hrăniți. ”Chiar dacă nu aveau un loc de muncă stabil, oamenii aveau animale în gospodărie, grădină, de unde își procurau ale gurii”, spune edilul. Rudele tatălui copilului găsit mort susțin, însă, că mama micuțului îl neglija pe Emilian în mod constant, pentru că nu îl voise de la început.

3 COMENTARII

  1. Rudele tatului sunt „minunate”. Tatal era alcoolic, stiut de toata lumea, insa copilul era neglijat de catre mama ca nu fusese vrut? Oameni care incearca sa-si apare rahatul aruncand cu noroi in altii. Cu siguranta dau vina pe ea si pt ca domnul tata e un alcoolic.

  2. unde se ajunge cu neglijenta …trebuie avuta o foarte mare grija cu copii mai ales la o virsta asa de frageda – Dumnezeu sa’l ierte ca era fara de pacat saracul copil…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.