Noi reparaţii la Abatorul din Timişoara. Ce operaţiune complicată urmează

Noi reparaţii la Abatorul din Timişoara. Ce operaţiune complicată urmează

0
DISTRIBUIȚI

abator timisoara

O stare de mulţumire totală – asta spune viceprimarul PSD Traian Stoia că are faţă de felul în care proprietarii Abatorului din urbea de pe Bega defăşoată activităţile de restaurare.

Vă reamintim că firma Ţiriac Holding a fost amendată cu suma de 8.000 de lei pentru că nu a respecat programul de reparaţii la care a convenit de comun acord cu municipalitatea timişoreană.


La finele acestei săptămâni, Stoia a infornat că „gardurile s-au terminat. Este pe terminate hala din partea dreaptă, acoperişul este gata, urmează cel de pe stânga turnului. Turnul e o chestiune puţin mai complicată, trebuie să demoleze bucată cu bucată pentru a şti cum trebuie să îl pună la loc. Avem o comunicare foarte bună cu grupul Ţiriac, printr-un reprezentant care ne spune în mod constant ce se întamplă cu lucrările”.

Legat de misterul ridicării mall-ului pe care omul de afaceri Ion Ţiriac îl promitea în zonă. Stoia nu ştie nimic. Acesta spune că „domnul Ţiriac este un tip prea ocupat ca să îl intereseze Abatorul Timişoarei, nu poţi să întrebi un proprietar privat ce va face cu proprietatea sa pe care are acte. Ce ne interesează pe noi este să ca monumentul să fi restaurat conform legii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.