O nouă condamnare pentru Romică Anculia, fostul şef al APIA Caraş Severin....

O nouă condamnare pentru Romică Anculia, fostul şef al APIA Caraş Severin. Vezi ce pedepse au primit primarul şi viceprimarul din Brebu

0
DISTRIBUIȚI

anculia

Romică Anculia fostul şef al APIA Caraş Severin și-a adăugat, astăzi, la „palmares”, o nouă condamnare într-un alt dosar de corupţie instrumentat de DNA Timişoara.  Anculia a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni alături de primarul comunei Brebu, Viorel Roşca, viceprimarul Ion Ţicheriu, ambii acuzaţi de săvârşirea aceloraşi infracţiuni.


Remus Marta, preşedintele Asociaţiei crescătorilor de animale din comuna Brebu, va trebui să răspundă în faţa judecătorilor pentru luare de mită, , fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (cinci acte materiale) şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, iar Tudor Jurj pentru cumpărare de influenţă, dare de mită, instigare la  fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (cinci acte materiale) şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Anculia a recunoscut în acest dosar toate acuzaţiile pentru a beneficia de reducerea pedepsei cu o treime. Tribunalul Arad l-a condamnat pe  Anculia la 3 ani închisoare, pe Jurj Tudor Ioan la doi ani şi şase luni.  Roşca Viorel Mitea şi Ţicheriu Ion au primit câte la câte un an şi şase luni fiecare, iar Marta Ioan doi ani închisoare, pedepsele celor trei fiind cu suspendare, aceştia având un termen de supraveghere de doi ani. Sentinţa nu este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.