O timișoreancă a semănat panică pe străzile orașului. Care au fost cauzele...

O timișoreancă a semănat panică pe străzile orașului. Care au fost cauzele și ce pagube a produs

1
DISTRIBUIȚI

rutiera 21

O șoferiță din Timișoara a avut parte de o noapte pe care n-o va uita prea curând. S-a urcat băută la volan, joi seara, și a încheiat ”ieșirea” la poliție, după ce a provocat daune de multe mii de euro.

Femeia care, după câteva pahare, conducea pe bulevardul Dragalina, deci în linie deaptă, teoretic, a pierdut controlul volanului și a lovit un BMW parcat pe marginea drumului, care apoi a ricoșat într-un Fiat.


În urma coliziunii, femeia care conducea un Kia Cee’d a ajuns cu mașina pe liniile de tramvai, blocând pentru scurt timp și circulația mijloacelor de transport.

„Am auzit o bubuitură, am ieșit afară și atunci am văzut mașinile. Mașina era acolo în față și asta lovită. Domnii polițiști ne-au declarat că avea o alcoolemie destul de mare. (…) Mașina aceasta era deplasată pe trotuar, care mă gândesc că era parcată regulamentar și a fost lovită. Mai era o mașină pe linia de tramvai și văd că mai e și mașina aceasta lovită. De fapt sunt două, nu una”, a povestit pentru tion.ro un bărbat care se afla în apropiere la momentul coliziunii.

Polițiștii au pus-o pe șoferiță să sufle în aparatul etilotest și au descoperit că aceasta avea o alcoolemie de 0,76 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au întocmit pe numele femeii dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.