Organizatorii de petreceri copy – paste din Timişoara

Organizatorii de petreceri copy – paste din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 22

A fost o vreme în care petrecerile cu muzică electronică din Timişoara au fost pe val. Desigur, piatra de temelie au pus-o cei de la TM Base şi anonimTM, „echipaje“ care au pus orașul pe hartă în domeniu. A urmat mai apoi declinul. Gusturile generaţiilor noi au devenit tot mai diluate şi drept urmare scena de „electronice“ din zonă a avut mult de suferit.

Aparent, de ceva vreme, lucrurile s-au redresat, căci cei care au curiozitatea să parcurgă programul de weekend al cluburilor din oraş au parte de o sumedenie de „tentaţii“. La fiecare sfârşit de săptămână, în cele mai diverse colţuri ale urbei sunt programate evenimente mai mult sau mai puţin mediatizate. Cu artişti de prin ţară sau de prin străinătate, cu denumiri mai mult sau mai puţin pompoase. Explozia asta de party-uri este una cât se poate de benefică într-o societate normală. Şi demonstrează că oamenii au gusturi diverse. Plus că, sporeşte concurenţa în domeniu.

Doar că Timişoara este diferită şi din acest punct de vedere.


Multe concepte de party-uri care în alte locuri ale României prind bine de tot dau greş aici. Alături de promotorii care s-au lovit de aceste „diferenţe“ de ani de zile, în ultima vreme au apărut tot felul de indivizi care au devenit peste noapte experţi în organizarea unei petreceri. La urma urmei, cât de greu trebuie să fie să faci o petrecere reuşită în oraş? Pentru unii, e floare la ureche. Drept urmare, ne-am trezit cu promoteri deştepţi, apăruţi din neant, care sunt convinşi că toţi ceilalţi din Timişoara nu ştiu meserie. Din păcate, în lumea asta a organizatorilor de petreceri care au răsărit ca ciupercile după ploaie există şi multe specimene care nu-şi fac treaba deloc profesionist.

Nimeni nu contestă faptul că în momentul în care pui la cale un eveniment, urmăreşti niscaiva câştiguri. În varianta ideală imaginea contează la fel de mult ca şi câştigul material, iar promotorii serioşi ştiu asta. „Bobocii“ în organizarea de petreceri nu ştiu defel unde este linia dintre cele două. Fiindcă au avut norocul de a atârna în preajma unor promoteri serioşi, au reuşit să copieze câteva „chichiţe“ din breaslă, pe care le aplică într-un mod mai aparte. De-a lungul anilor, prin Timișoara au existat mulţi promoteri care s-au lăsat de meserie din diverse motive. Sunt curios câţi dintre organizatorii ăştia de petreceri copy – paste care au apărut în oraşul nostru vor mai activa în branşă şi peste doi – trei ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.