PDL şi-a landat eurocandidaţii cu sloganul „Europa în fiecare casă”, pe acorduri...

PDL şi-a landat eurocandidaţii cu sloganul „Europa în fiecare casă”, pe acorduri de muzică populară

0
DISTRIBUIȚI

Gheorghe Falcă

Democrat-liberalii şi-au prezentat, duminică, la Sala Palatului, candidaţii la alegerile europarlamentare din 25 mai, sloganul campaniei fiind „Europa în fiecare casă!”, liderii partidului lansând atacuri la adresa PSD şi PNL.

Discursurile liderilor PDL şi a candidaţilor la europarlamentare au fost însoţite de recitaluri ale unor cântăreţi de muzică populară precum Sofia Vicoveanca, Constantin Enceanu şi Aurel Tămaş.

Daniel Buda, aflat pe locul cinci pe lista PDL, a declarat în discursul său că „România este condusă, astăzi, de un PSD iresponsabil, de un PNL duplicitar” şi a adăugat că liderul liberal Crin Antonescu este în continuare la guvernare, prin oamenii pe care îi are în deconcentrate.


El a mai spus că guvernarea Ponta-Antonescu este cea mai proastă din cele pe care le-a avut România.

Şi Traian Ungureanu a ţinut să arate că lista PDL a fost făcută numai cu gândul la „familie”, şi anume la familia Partidului Popular European. „Uitaţi-vă pe liste, e plin ochi de rude. Ne-a stat mintea numai la familie, iar familia noastră este Partidul Popular European, asta este diferenţa, ceilalţi vor divorţul de Europa”, a comentat Traian Ungureanu. El a adăugat: „În cazul unei victorii a stângii, în fiecare casă din Europa vom avea şomaj franţuzesc şi frig rusesc”.

Pe primele şase locuri ale listei de candidaţi ai PDL se regăsesc Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu, Daniel Buda şi Orest Onofrei. Pe lista PDL se află şi primari democrat-liberali ai unor mari oraşe precum George Scripcaru, Gheorghe Falcă, Dorin Florea şi Mircea Hava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.