Petrecere cu italienii de la Moonwalk, aflaţi în premieră la Timişoara

Petrecere cu italienii de la Moonwalk, aflaţi în premieră la Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

moonwalk

Amatorii de muzică electronică au parte de un nou eveniment dedicat acestui stil muzical, care îi va aduce în premieră în oraşul nostru pe italienii de la Moonwalk.

Petrecerea va avea loc sâmbătă, 22 martie, de la ora 23.00, la clubul No Name.  Invitaţii speciali ai nopţii sunt un cuplu de DJ şi producători italieni, Mauro Morabello Morabito şi Dario Vizioli, care sub pseudonimul Moonwalk au reuşit să se impună în lumea muzicii electronice cu un sound descris de critici drept „mai mult decât deep, cosmic şi modern, cu inspiraţie din muzica pop a anilor ’80 şi din piesele vintage ale muzicii electronice europene“.


Hitul lor „Free from your love” a apărut la celebra casă de discuri Diynamic, iar piesa „Girl for you” a fost inclusă în seturile unor DJ celebri ca Solomun sau Tiesto.

Cei doi muzicieni din Napoli au editat E.P.-ul „Maya” şi au ajuns din nou în atenţia melomanilor graţie remixului lor la „Climbers‘ Price of Power”, care a fost inclus în emisiunea lui Pete Tong de la BBC Radio One. În prima zi a lunii aprilie, cei doi italieni vor lansa un nou E.P. numit „No Motion”. „Procesul nostru creativ nu e la fel întotdeauna. Ne petrecem fiecare zi a săptămânii în studio, dar nu avem un program fix, totul depinde de inspiraţie. Folosim Ableton-ul pentru piesă şi apoi Logic-ul pentru mixaj şi masterizare. Cel mai impresionant gig al nostru a fost la festivalul Kazantip“, au declarat cei doi italieni în cadrul unui interviu acordat site-ului Dancepartychronicles.

Alături de ei, la petrecere vor mai mixa Iorgovan, Mihai (PaiDa!) şi Kalman, iar biletele de intrare costă 15 lei pentru fete şi 25 lei pentru băieţi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.