Pictori și sculptori contemporani celebri, reuniți pentru o expoziție unică. Unde se...

Pictori și sculptori contemporani celebri, reuniți pentru o expoziție unică. Unde se află și cât timp va fi deschisă

0
DISTRIBUIȚI

tempini tm

Mai multe opere de artă ale unor importanţi şi deopotrivă renumiţi pictori şi sculptori timişoreni contemporani, cunoscuţi publicului larg, vor fi expuse, începând de astăzi, într-o „casă primitoare” amenajată special pentru artă, acest demers fiind o idee unică în România.

Este vorba de showroom-ul Tempini de pe Calea Aradului nr.


115, un spaţiu neconvenţional în care lumina naturală se combină în mod armonios cu cea artificială, iar elementele proprii de design crează un cadru expoziţional care contribuie la o mai bună punere în valoare a lucrărilor expuse.

Showroom-ul va găzdui, pentru început, picturi semnate de Nora Blaj, Dana Constantin, Gabriel Bodnariu şi Costin Brăteanu, precum şi sculpturi ale artiştilor Constantin Grangure, Luigi Varga şi Bogdan Nueleanu. Expoziţia, al cărei curator este Corina Nani, va fi vernisată astăzi, la ora 17.00 şi va fi deschisă publicului până în data de 2 aprilie. Intrarea este liberă.

În prezent, compania care găzduiește expoziția are cinci sedii în Italia, iar showroom-ul înfiinţat la Timişoara în anul 2009 este primul din reţeaua internaţională a acesteia. Realizat într-o arhitectură ultramodernă, showroom-ul din Timişoara – sediul central al operaţiunilor companiei din Europa de Est – prezintă mii de produse ale marilor brand-uri, totul reflectând stilul italian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.