PNL Timiş a început campania pentru europarlamentare. Cum prezintă preşedintele Robu zestrea...

PNL Timiş a început campania pentru europarlamentare. Cum prezintă preşedintele Robu zestrea pentru alegeri

1
DISTRIBUIȚI

conferinta_robu_pnl_0003 seba tataru

Deşi USL s-a rupt, foştii parteneri PNL şi PSD au pornit simultan campaniile electorale pentru alegerile europarlamentare.

Vineri, la sediul social-democraţilor din judeţ au fost prezente europarlamentarele Daciana Sârbu şi Corina Creţu, care au abordat probleme precum necesitatea creşterii numărului de socialişti din PE, pentru a lupta împotriva răului făcut de membrii Partidului Popular European, sau problema construcţiei noii aripi de la spitalul de copii, prilej numai bun pentru a critica administraţia locală.

La nici o oră distanţă, şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, declara că „suntem deja încălziți să începem campania electorală și să îi convingem pe cei mai mulți dintre cetățeni să voteze PNL și candidatul PNL și pe colegiul 3 Timișoara, unde vom face alegeri pentru un alt deputat în locul doamnei Maria Grapini.


Lista PNL e o listă cu oameni de ispravă, cu buni candidați, buni europarlamentari. Vom face și un sondaj pe Colegiul 3 din Timișoara, pentru a fi consultat și electoratul, și se vor acorda puncte și pe sondaj, iar apoi vom alege candidații. Până miercuri se depun candidaturile, joia viitoare vom delibera. Până acum s-au anunțat două persoane și un al treilea este indecis, dar îl frământă”.

Candidatul PNL Timiş pentru alegerile europarlamentare va fi, fără nicio surpriză, fostul membru al PE, Cristian Buşoi, care a demisionat de la şefia CNAS după ruperea USL. Despre alegerea pentru Parlamentul European, Robu a comentat că „eu și colegii liberali din Timiș suntem fericiți că domnul Cristian Bușoi va ocupa o poziție foarte bună pe lista de candidați pentru Parlamentul European din 25 mai 2014, este pe locul patru, ceea ce înseamnă o recunoaștere a prestației pe care el a avut-o cât a fost europarlamentar, a prestației avute la CNAS şi a capacității sale de a fi un foarte bun candidat”.

Foto: Sebastian Tătaru

1 COMENTARIU

  1. Nu mai votez de ce sa votez sa aveti salar de 15 000 euro si sa va fie bine si sa va doara n cot de noi . Busoi a mai fost si ce a facut ? Nimica . A luat pe luna mai bine de 15 000 euro si a facut case in bucuresti si cica are si imprumut en gros . Nu mai votez m am saturat de voi mafiotii . Afara si confiscarea averilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.