Polițiștii de Frontieră au prins un şofer cu maşina burduşită de peşte....

Polițiștii de Frontieră au prins un şofer cu maşina burduşită de peşte. Ce valoare are captura

0
DISTRIBUIȚI

IMG_0159

Polițiștii de Frontieră s-au specializat primăvara aceasta în a-i descoperi pe pescarii ilegali. În zona Dunării, în ultimele săptămâni au fost capturate sute de kilograme de pește, prins fără drept.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F.


Berzasca au depistat, în zona de frontieră, un cetăţean  român care transporta 120 kg de peşte diferite specii fara a detine documente legale de provenienţă şi transport. ”Ieri, pe DN 57, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Berzasca au oprit pentru control autoturismul marca „Opel”, ce se deplasa din direcţia Moldova-Nouă în direcţia Orşova, condusă de Mihai L., în vârstă de 57 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Mehedinţi. La controlul efectuat asupra autoturismului, s-a descoperit cantitatea de 120  kg. peşte diferite specii (somn, fitofag, crap, şalău, caras) pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă si transport”, a declarat Mihaela Leș, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara.

Bărbatului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit, iar întreaga cantitate de peşte, în valoare de 1325 lei, a fost confiscată.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.