Ponta îşi trimite inspectorii să verifice retrocedările DUBIOASE de la Primăria Timişoara....

Ponta îşi trimite inspectorii să verifice retrocedările DUBIOASE de la Primăria Timişoara. Cine sunt cei vizaţi

9
DISTRIBUIȚI

primaria-timisoaraVizită importantă pentu Primăria Timişoara, săptămâna viitoare. Edilul şef Nicolae Robu este momentan plecat în străinătate, mai exact în Spania, acolo unde, conform informării de pe Facebook, a avut deja patru vizite diplomatice şi unde a constatat că „spaniolii sunt un popor de oameni buni şi inventivi”. În vreme ce edilul se distrează pe meleaguri străine, cei din Primăria Timişoara se pregătesc să fie luaţi la puricat, nici mai mult nici mai puţin decât de corpul de control al premierului Victor Ponta, susţin surse demne de încredere din insituţia de pe Loga.


„Spre bucuria noastră, Guvernul României a creat o comisie care va lua în studiu toate revendicările din Ardeal şi Banat în perioada imediat următoare, toate revendicările de după Revoluţie cap-coadă. Aici este şi o chestie specială cu o serie de grofi sau conţi, nobili maghiari care au primit o dată despăgubiri şi au plecat în Ungaria, ulterior au primit sate pe lângă Arad şi în alte zone, revendicând a doua oară aceeaşi proprietate, dar aici e vorba şi de ceea ce am făcut noi până acum. Acest lucru este foarte apreciat la nivel central. Noi vom continua ceea ce am început. La iniţiativa domnului premier Victor Ponta s-a format această comisie. Veţi vedea cum treptat-treptat vor apărea demisii prin zona funcţionarilor publici care se simt vizaţi şi cum se va face o restructurare pe cale naturală, şi nu pe cale administrativă, cum trebuia să se facă”, anunţa anul treuct la jumătatea lunii noiembrie, viceprimarul Traian Stoia.

9 COMENTARII

  1. DNA, DGA, DIICOT nu fac verificari? Am impresia ca acolo vorbim de grup infractional organizat … cu ramificatii in justitie, cadastru, notari publici …

  2. SADEA DUMNEZEU CA ACEASTA COMISIE SA NU FIE CORUPTA SI SA FACA CE LI SE DICTEAZA CEI INPLICATI. SA SE VERIFICE SI VILELE CUMPARATE DE TIGANI SI DE LA CEI CARE LEAU CUMPARAT, SA VEDEM DE UNDE AU ATITEA MILIOANE DE EURO

  3. Daca controlul e pe bune se elibereaza sute de vile din zona centrala. Tiganii ar trebui sa plateasca cu ani pt fraude si cu bani chiriile si stricaciunile provocate cladirilor + daune morale fostilor proprietari de vile pe care i-au deposedat cu ajutorul functionarilor, po(mi)litailor,magistratilor, notarilor jjmecherilor, netimisorenilor. Dar controlul in aceste cazuri grave este romanesc, de suprafata si rezultatele remarcabile se vor rezuma la 2-3 demisii si 1-2 demolari de turnulete. Ce au tiganii astia de nimeni nu-i controleaza? sunt balauri? De cine le este frica „autoritatilor”? Aduceti nemti pt un control dupa lege sau rusi ca sa-i rezolvam intr-o zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.