Primarul Nicolae Robu face sondaje politice pe Facebook. Ce vrea să ştie

Primarul Nicolae Robu face sondaje politice pe Facebook. Ce vrea să ştie

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu ceas cuc

Primarul Nicolae Robu pune cetăţenii orașului de pe Bega la treabă chiar și în weekend. Plecat în Spania pentru câteva zile, edilul şef a postat pe grupul „Împreună pentru Timişoara” de pe Facebook un nou sondaj.

Dacă până acum edilul a consultat timişorenii cu privire la mutarea Coloanei Fidelităţii, transportul public gratuit sau diverse modificări ale infrastructurii, acum primarul pune în dezbatere o chestiune politică.


Robu vrea să ştie părerea cetăţenilor despre celelalte partide, asta desigur după ce anunţă că PNL se bucură numai de aprecieri la superlativ. Lista lui Robu conţine filialele judeţene ale formaţiunilor PSD, PC, PP-DD, PNŢCD aripa Moldovan – Mihok, PNŢCD aripa Ciuhandu, FC, PDL şi PMP.

Sondajul primarului oferă şi opţiunea prin care cetăţenii pot vota că nu au o părere bună despre niciunul dintre partidele enumerate sau că părerea este proastă sau foarte proastă. Pe cale de consecinţă, cele mai multe răspunsuri le-a bifat secţiunea de mai sus. O informație interesantă pentru primar poate fi aceea că cei mai mulți votanţi din listă au cei de la PSD, foștii parteneri ai PNL în Uniunea Social Liberala.

2 COMENTARII

  1. Nu-mi place de nici un partid parca nimeni nu mai vrea sa faca nimic pentru poporul asta din pacate .Totul se rezuma la vorbe si promisiuni fapte mai putine sunt pur si simplu dezamagita de tot si de toate .Toate cele bune

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.