Primarul Robu apără licitația fulger de la Sala Olimpia. Ce spune...

Primarul Robu apără licitația fulger de la Sala Olimpia. Ce spune despre apropiaţii consilierei Greblă

6
DISTRIBUIȚI

robu bronzat03_resize

Primarul Timișoarei Nicolae Robu a făcut astăzi câteva precizări pe tema licitaţiei pentru închiriea spațiilor de la Sala Olimpia, proces desfăşurat cu maximă viteză. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit, ieri, că licitaţia s-a organizat la doar 23 de zile de la votul din consiliul local prin care se dădea undă verde acestei operaţiuni. Există două firme care au depus oferte – SC Biogerm SRL, care are obiect principal de activitate lucrări de pregătire a terenului” şi unde unic acționar este Cristian Patițoiu, fratele lui Bogdan Patițoiu, cu care este şi asociat în alte firme, prietenul Sandei Greblă, consiliera personală a primarului Nicolae Robu şi SC Bodybuilding Fitness SRL, a lui Petru Teodorescu(cunoscut ca Florin Teodorescu), multiplu campion național de culturism și organizator de competiții, cel care are de 14 ani acolo sala de culturism.

Întrebat dacă intervalul de 23 de zile a fost suficient pentru a atrage cele mai bune oferte, Robu a comentat că “nu ştiu cât a stat, dar cred că a stat câteva săptămâni în care cine este interesat cred că putea să vină.


Este o licitaţie deschisă, anunţată public, cu toate condiţiile de participare. Oricine dorea putea să vină la această licitaţie”. Legat de faptul că unul dintre participanţi este un apropiat al Sandei Greblă, primarul a afirmat că “aceşti oameni acuma trebuie să intre sub interdicţii, nu sunt cetăţeni cu drepturi egale cu ceilaţi? Ce Dumnezeu? Haideţi să fim oameni raţionali. Am eu vreun temei legal să interzic cuiva participarea la licitaţie? Este o licitaţie deschisă. Putea să se înscrie oricine şi fratele fratelui mamei şi tatăl tatălui mamei cui vreţi dumneavoastră. Există lege care stabileşti cine este supus la interdicţii. Dincolo de restricţiile legii nu are primarul nicio posibilitate să intervină şi să facă restricţii suplimentare. Nici nu am ştiut că se înscrie persoana despre care vorbiţi şi nici nu mă interesează asta, dacă are dreptul legal să participe la licitaţie participă, dacă nu are dreptul legal să participe nu participă şi dacă se înscrie şi nu are dreptul legal va fi eliminate şi e valabil pentru oricine ce vă spun, nu este valabil numai pentru persoana cu pricina, ci este un enunţ de principiu”.

6 COMENTARII

 1. Domnule primar , va pricepeti chiar la toate ? La fotbal sunteti REPETENT . De preferat un primar care NU SE PRICEPE dar STIE SA NUMEASCA OAMENI CARE SE PRICEP . Dvs habar nu aveti de sport dar va bagati in toate DOMENILE SPORTIVE si luati decizii HILARE .

 2. Domnule primar sunteti de ras, imi pare rau ca votul meu a fost in urna dvs,sunt total dezamagit.Credeam ca lucruri de genu se intampla doar cu tiganii dar acum se pare ca faceti parte din clanurile lor,la spitalul de copiii licitatie e de 2 ani si aici 23 de zile.
  RUSINE DOMNE RUSINE!

 3. Licitația trebuie grăbită fiindcă nu există terase în Piața Unirii și parcă văd că între fântânile din fața cafenelei se vor scoate și vreo 2-3 măsuțe sub umbreluțe.

  Care sunt criteriile primăriei pentru sala de fitness? câte aparate trebuie să aibă? ce fel de aparate? Nautilus, Atlas, Precor? Știe cineva din primărie cat costa un disc de 25kg cauciucat? Păi vă estimez eu că se duc 100.000Euro doar pe aparatele de fitness, benzi de alergat, biciclete staționare etc.

  Dar ceea ce contează este iluminatul în vestiar.

  Nu e nici o clauză privind sala de fitness. Dacă nu se face … asta e! Bem o bere pe terasă.

  In concluzie, sala de fitness dispare și înflorește o minunată cafenea ce servește și alcool, adică un birt, care pana în septembrie va dori să-și scoată investiția și să facă și profit. După ce trece vara nu o să intre nimeni în sala Olimpia pentru o cafea sau un cocktail.

 4. v/am spus eu ce nu face omul pentru o felatie buna,va dati seama prietenul lui Grebla ce stomac trebuie sa aibe sa accepte „mangaierea primarului”pe crestetul ei cind ea se afla in genunchi in fata lui si incercind sa prinda cu buzele micutul magarus ….doamne ce viata au unii.
  pacat de sala,Doamne cita bulangereala in tara aceasta cafeneaua are prioritate inaintea sportului….frumos mai Robule ca sa zic nu mai zic nimic ca de tine nu se prinde nimic,esti vai de mama ta ma intreb cum te/au suportat studentii pina acum,tot asa cu prosteala mergea si acolo?????

 5. BOTZA, …. iar NIMIC, ce ai patzit?
  Nu mai scrii nimic.
  tine-o pe aia cu terenurile ca despre cazul asta nu ai scris nimic
  te-ai dablagit rau … pe bune
  sau te bazezi pe coemntatori?
  du-te la antena 3 macar acolo ai timp de inventii
  Ce dezvaluire ai facut WOAW nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.