Primarul Timişoarei dă lecţii de dezvoltare economică. Ce spune despre gratuitățile RATT...

Primarul Timişoarei dă lecţii de dezvoltare economică. Ce spune despre gratuitățile RATT și nivelul de trai al timișorenilor

2
DISTRIBUIȚI

ratt_abonamenteSenatorul liberal Petru Ehegartner şi-a exprimat cel mai mare regret vizavi de ruperea USL. În cadrul unei conferinţe de presă alesul a spus că de departe cea mai mare pierdere este faptul că guvernul nu a reuşit să îşi ţină promisiunile legate de dezvoltarea industriei şi sprjinirea mediului economic. Subiectul a fost abordat şi de şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, care a atenţionat: „creşterea bunăstării în general nu se face prin promisiuni.


Cinstit din partea unui guvern este să ia angajamente care ţin de posibilităţile sale, să asigure un cadru sănătos pentru ca economia să meargă bine. Dacă reuseşte să facă acest lucru, atunci, pe cale de consecinţă, se creează locuri de muncă. Nu poţi să faci bine cu de-a sila şi nici nu este corect să faci binele pe seama celor care sunt harnici, evident că trebuie să asiguri asistenţă socială pentru cei care sunt defavorizaţi şi nu pentru cei care au opţiunea de viaţă să o ducă rău”.

Întrebat dacă nu cumva gratuităţile oferite de el pe RATT se încadrează şi ele la capitolul asistenţă socială pentru cei cu salarii sub 2.000 de lei, Robu a spus că „legat de gratuite, ea nu era una de asistenţa socială, ci una care şi-a propus să încurajeze folosirea sistemului de transport în comun, pentru a avea mai puţine maşini pe străzi, pentru a avea praf mai puţin, pentru a se crea mai puţine ambuteiaje, pentru ca cetăţenii să se poată deplasa mai bine prin oraş, fără să îşi consume nervii în aceste ambuteiaje”.

2 COMENTARII

  1. Cand a oferit gratuitatile nu trebuia sa faca discriminari intre universitati, Politehnica beneficiaza, Universitatea de vest sau celelalte, nu, cetatenii urbei cu venituri mici da, oare studentii Timisoarei cu venit 0 unde se pot incadra ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.