Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, e foc şi pară pe judecători. Ce decizie...

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, e foc şi pară pe judecători. Ce decizie a instanţelor îl nemulţumeşte

5
DISTRIBUIȚI

robu revolutionari01.jpgPrimarul Timişoarei, Nicolae Robu, a oferit la finele acestei săptămâni noi detalii cu privire la starea şantierelor din oraş. Conform edilului şef , merg ca la carte lucrările din centrul istoric, de la subpasajul rutier Michelagelo, de la Piaţa Iosefin şi cele de reabilitate a malurilor Begăi. Primarul a oferit şi detalii cu privire la starea altor şantiere mai mici, cum ar fi chiar cel din cartierul unde locuieşte. Cu ocazia prezentării , Robu nu a pierdut ocazia de a se plânge de instanţele timişorene, care l-au nemulţumit cu o decizie.


„Continuăm în cartierul Soarelui s-au făcut ultimele ajustări de amejare a străzii Vasile Balmuş în paralel se va finaliza lucrarea de pe strada Aleea Azurului şi se fac finisajele în Piaţeta dintre şcoala generală numărul 30 şi blocul cu spaţii comerciale la parter, acolo nu putem face amenjarea pe care ne-o dorim în partea din stânga a şcolii, datorită acelei bodegi unde se vând într-o veselie tigări şi alcool pentru că aşa au considerat judecătorii din Timişoara”. Vă reamintim că patronul respectivului bar a dat în judecată primăria. după ce poliţia locală i-a aplicat mai multe amenzi şi apoi barul a fost închis. Momentan, municipalitatea a intentat recurs împotriva primei decizii a instanţei care a dispus reluarea activităţii şi care îi permite patronului să vândă alcool în barul situat în vecinătatea şcolii 30. De menţionat este şi faptul că ajuns faţă în faţă cu edilul şef, patronul a spus că nu doreşte să închidă barul, motivând că afacerea sa a fost deschisă înainte de ridicarea şcolii în zonă.

5 COMENTARII

  1. Mare cretin !Domnule ,justitia stie ce face !Cred ca faci o confuzie crasa intre judecatori ,complete de judecata si turma de cocalari locali ,slugarnici ,obedienti si nesimtiti gata sa-ti pupe picioarele pt o functie .Invata d-le (nu e nici o rusine) ca instantele de judecata nu se subordoneaza unui primar trecator si cu capul in nori !Politia locala…aceeasi turma de ratati ce nu merita bagata in seama .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.