Primarul Timişoarei, jurnal de călătorie pe Facebook. Ce a făcut în Spania

Primarul Timişoarei, jurnal de călătorie pe Facebook. Ce a făcut în Spania

0
DISTRIBUIȚI

robu nicolae vesel sticla

Deşi au trecut zilele însorite de vară în care de pe plaja din Mamaia primarul Timişoarei, Nicolae Robu, le transmitea votanţilor salutări şi le dădea vestea că repararea tramvaielor – care vara devin adevărate saune pe roţi – nu este o prioritate pentru oraş, edilul urbei de pe Bega nu s-a dezvăţat de vechile obiceiuri.

Plecat în Spania în cadrul unei vizite diplomatice, Robu a postat pe pagina sa de Facebool un text informativ prin care anunţă cititorii că a avut nu mai puţin de patru întrevederi oficiale cu primarul din Pamplona, premierul/preşedinta Comunităţii Autonome din Navarra, cu preşedintele Camerei de Comerţ şi cu prefectul Comunitatii Autonome din Navarra.


Tot în cadrul deplasării în Spania, edilul a efectuat şi o vizită la Centrul de Congrese si Expoziţii.

Primarul a notat pentru fanii săi de pe reţeaua de socializare şi concluziile vizitei. „1. Am valorificat din plin oportunităţile avute de a promova Timişoara, atat în general, pur şi simplu, cât şi ca şi oraş candidat la calitatea de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Am punctat valenţele Timişoarei de centru economic puternic, centru universitar puternic, centru cultural puternic, oraş al toleranţei şi respectului între oameni. 2. Spaniolii sunt oameni extraordinari, prietenoşi, plăcuți şi plini de initiativă, extrem de imaginativi”.

Rămâne de văzut cu ce va reveni Robu de pe meleaguri străine. Asta pentru că, întors din Thalinda, Robu visa pentru oraş şosele supendate. Desigur, dacă la capitolul infrastructură mai avem de muncit, primarul a reuşit alături de aleşii PDL să facă şi la Timişoara două pieţe volante, aşa cum a văzut în cadrul unei vizite în Franţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.