Prinşi în timp ce se drogau în Piaţa Unirii. Cum au reacţionat...

Prinşi în timp ce se drogau în Piaţa Unirii. Cum au reacţionat când i-au văzut pe poliţişti

1
DISTRIBUIȚI

iarba1

Poliţiştii locali au prins, în plin centrul oraşului, trei tineri care se drogau. Oamenii legii au observat că aceştia aveau un comportament ciudat şi s-au apropiat să vadă despre ce e vorba. Totul s-a petrecut în noapte de sâmbătă spre duminică, în jurul orei patru, pe strada Radu Negru din Piaţa Unirii, lângă Domul Catolic.


„În momentul în care s-a trecut la legitimarea lor, unul a fugit, iar un altul a aruncat ceva peste gardul Bisericii. La legitimarea celor rămași s-a constatat că aceștia se numesc  Z. Daniel, de 31 de ani, cu domiciliul în Timișoara și M. Sorin, de 25 de ani, cu domiciliul în Brașov. Unul dintre ei avea asupra sa un plic cu iarbă uscată și o pastilă, motiv  pentru care au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor, fiind suspecți de deținere de substanțe interzise”, au transmis reprezentanţii Poliţiei locale din Timişoara.

 

1 COMENTARIU

  1. WOOOW!!! Ba,voi sunteti nebuni!!! :)))
    Au descoperit un pai in claie,nu? :)) Incredibil!!! Ce tare e politia voastra!!!
    In loc sa le confiste iarba oamenilor care incearca scape de stresul cotidian prin orice mijloc posibil, mai bine TRIMITETI-I peste stolurile de ciori care omoara oameni in plina strada si care manevreaza cocaina si alte SUBSTANTE INTERZISE cu camionul,nu cu pliculetul!!!

    JENANTILOR!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.