Robu crede că lucrările la Polivalentă merg ca la carte. Cum vrea...

Robu crede că lucrările la Polivalentă merg ca la carte. Cum vrea să inaugureze noua sală

0
DISTRIBUIȚI

polivalenta

Sala Polivalentă, un proiect care nu îi mai dă bătăi de cap primarului Timişoarei, Nicolae Robu. Preocupat cu privire la stadiul lucrărilor, după ce firma care gestiona proiectul a avut dificultăţi financiare, astăzi, Robu a descins la Polivalentă, cu tot cu jurnalişti, pentru a arăta că lucrările merg strună.
„Sunt foarte multumit de modul în care s-a mobilizat firma care răspunde de realizarea acestui obiectiv. Acum se lucrează pe front larg şi la acoperiş. Primele straturi de material pentru acoperiş au fost deja montate pe întreaga suprafaţă. Acum, o porţiune este deja realizată cu toate straturile, pentru că acoperişul constă într-un sandviş format din cinci materiale.


Eu estimez că în două saptămâni va fi gata această parte a lucrării, acoperirea clădirii. Între timp se cofrează planşeul şi structura de rezistenţă pentru latura a patra unde vor fi gradene. Pe toate celelalte trei laturi gradenele sunt deja confecţionate. Este turnat betonul pentru suportul de suprafaţă de joc şi pot spune ca în ultimele săptamâni s-a recuperat din întârzierea la care se ajunsese aici. Lucrarea e aproape în grafic, cu o mică întârziere faţă de planificare. Constructorul încă asumă ca termen de finalizare a lucrării sfârşitul lunii iunie. Facem tot posibilul ca la vară această sală să fie deja gata de a fi utilizată”, a declarat Robu.

Edilul şef a dat asigurări că Sala Olimpia nu va fi dată uitării şi că aici se va trece la lucrări de reparaţii. “Aici sunt 2.500 de locuri deja prevazute şi mai este loc pentru încă circa 500 în partea superioară şi evident că nu vom rata şansa să creştem capacitatea. Sala Olimpia se va reabilita în continuare. În anul acesta vom reabilita instalaţia de climatizare şi alte lucruri care sunt urgente. Trebuie să punem la punct şi Sala Olimpia, pentru că Timişoara are nevoie de ea în continuare şi va fi foarte bine când vom avea două săli. Pentru evenimente de anvergură mai mică şi respectiv pentru antrenamente va fi folosită Olimpia, iar această sală va fi pentru evenimente care pot atrage 2.500 – 3.000 de oameni”, a completat primarul. Momentan, conform constructorilor, obiectivul este finalizat în proporţie de circa 60%. Edilul nu a ratat ocazia de a face şi o sesiune foto în faţa presei, informând că abia aşteaptă să dea un gol la primul meci de fotbal pe care îl va juca aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.