Robu sclavilor

Robu sclavilor

5
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3) S-a înconjurat de ei pentru că-i sunt adevărate leacuri pentru ego-ul său bolnav de preamărire. Cu limbile lor antrenate  îi ridică-n slăvi fiecare gest, fiecare idee, fiecare dorinţă. Cei care-l contrazic devin automat duşmanii lor de moarte. Şi niciun efort nu-i prea mare pentru a-i arăta cât de neînsemnaţi sunt ăia care nu au puterea de a recunoaşte, în el, vizionarul.


Irelevant că viziunea sa nu ajunge nici măcar la a desluşi zaţul de cafea dintr-o ceaşcă. Ei, sclavii, sunt mulţumiţi. Pentru că ştiu că-şi primesc partea. Nişte contracte, o terasă-n centru, influenţă cât să-i sape pe unii şi să-i ridice pe alţii. Şi mai ştiu ceva – că este dependent. Pentru că fără ei, hidoasa oglindă a realităţii l-ar face nefericit. Iar acesta este ultimul lucru pe care şi-l doreşte. Şi ştiu să se folosească de asta. Din stăpân au reuşit să-l facă robu lor. Robu sclavilor. Pentru că, atât de orbit de pofte, ode şi dramolete ieftine ca scuze pentru şmenurile camarilei, şi-a pierdut simţul realităţii. Repetă pe pilot automat tot ce-i picură-n urechi sclavii. Şi nu oricum. Cu foarte multă convingere. Chiar dacă-i o convingere soră cu penibilul pentru orice om normal. Prea prins în păienjenişul ţesut în jurul său, primul rob al timişorenilor devine cu fiecare zi un bufon tot mai trist, mişcat haotic de sforile trase isteric de proprii sclavi.

5 COMENTARII

  1. Cunosc o situatie : In urma cu citeva luni pe postul local de televiziune cind am contrazis unele afirmatii ale domnului Robu acesta m-a atacat La un moment dat a reprodus chiar o afirmatie pe care intradevar am facut-o dar numai fata de el. L-am numit mparatul Romei N. Am crezut in acea seara ca ies flacari din gura dnului Robu.
    Dupa citeva saptamani cind s-a adeverit ca tiganii au luat cu complicitatea tacita a primariei si a instantei Spitalul de copii si se tinea conferinta de presa in sala mare m-am dus si eu acolo. Domnul Robu era mata blinda. Va rog poftiti etc Bineinteles ca era insotit de dl Diaconu.
    Am vrut sa intru in sala sa ascult ce se discuta alaturi de ziaristi si alte persoane curioase. Dl Chirila Alexndru m-a oprit spunind „In sala nu poti sa intri pentru ca sint secrete discutiile dintre executivul primariei si tigani”
    Un comunitar care era de fata a deschis usa si a spus poftiti dna avocat, intrati.
    Domnul Robu intradevar este o persoana care adora sa fie admirat, laudat, dar pe de alta parte ataca pe cei care ii spun adevarul daca adevarul nu-i convine. Nu este un profil de persoana care sa fie elita in democratie si legalitate.
    Asta a fost si va fi parerea mea. Daca domnul Robu nu este partas la fraudele din Primarie si a fost mintit atunci cel putin palaria este prea mare pentru el.

  2. Pozitia cainelui:
    Cand este efectuata din unghiul corect, pozitia cainelui poate face si cel mai mic penis sa para imens. Tu trebuie sa stai intinsa, cu capul si umerii sprijiniti de o perna, in timp ce iti ridici posteriorul in sus. Pentru a ajuta la crearea celui mai eficient unghi, arcuieste-ti spatele. Astfel, penetrarea va fi mult mai profunda.
    Dar tu,DB, sclavul celor care platesc mai mult,pentru rahatele tale de stiri cumparate de la unii care sunt la un moment dat impotriva altora,atunci apari tu,DB,speculezi piata,dai cu barosul pana cand iti iei partea ronului,alt interes nu vad,in x cazuri din multimea vida,se autosesizeaza justitia,dar asa,mercenarule,punctul „G” va fi un vis pentru matale,din pacate!!!

  3. Din fericire, publicul larg nu mai are credulitatea de la începutul anilor ’90. Oricata capacitate de adaptare la piata ar fi dovedit, Ziaristul rozaliu şi extrem de mulţumit de el insusi nu mai are acea consacrare lesnicioasă care-l facea – pe mai nimic – infailibil. Cititorii cam stiu, acum, ce sa ceara; si de la cine. Iar Ziaristul de la care cititorii nu mai cer nimic isi poate considera incheiat traseul fabulos. Oricum, fabulos e ca a durat atît. Se poate considera, o data in plus, mulţumit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.