Ce mesaj şi-a pus un clan țigănesc din Timișoara pe casa cu...

Ce mesaj şi-a pus un clan țigănesc din Timișoara pe casa cu turnuleţe

5
DISTRIBUIȚI

bani tigani casa

Rromii din Timişoara se lăfăie după bunul plac, fără a ţine cont de regulile de urbanism.


Astăzi, în timp ce prezenta noi neregului privind retrocedările din orașul de pe Bega, viceprimarul Traian Stoia a făcut pubice imagini amuzante cu un palat ţigănesc de pe strada Moise Nicoară.

„Poliția Locală a constatat că s-a schimbat învelitoarea din țiglă cu una metalică. Lucrările s-au făcut fără autorizație. Imobilul este cuprins în zona de protecție a monumentelor din aria Bisericii Sf. Ilie, construită în anul 1911. S-a dispus aducerea clădirii la forma inițială”, a spus Stoia.

Mai exact, omul şi-a pus acoperiş de tablă şi pe el a montat un element de decor pe care scrie ”BANY”. Casa aparţine clanului Bonescu, iar în cauză se va face dosar penal fără amendă. Motivul pentru care nu s-a dat amendă în acest caz ezte acela că respectiva clădire se află într-o zonă de protecție, însă nu este considerată monument istoric.

5 COMENTARII

  1. De fapt tiganul vroia sa scrie acolo BANK dupa cum imi dau seama. Dar mos Stoia-PSD sa ne prezinte ce a facut si daca s-a intrat in legalitate nu sa ne prezinte stiri. As fi mult mai incantat.

  2. Nu credeti ca ar trebui totusi verificat inainte sa publicati si sa scrieti turnulete acoperis de tabla clanuri este acoperis din tigla ceramica nuare turnulete si literele acelea sant in curtea interioara in in strada

  3. Ar fi mai corect sa faceti curatenia cu astia care vau distrus tara prin furt jaf vau adus in ultimul hal si psihic si moral imi pare rau ca nu puteti face nimic pentru tara pentru voi pentru copii vostri voi aveti treaba cu nimicuri cum sa scris patru litere pe un acoperis si cum sa schimbat tigla intrebati pe aia care va jefuies clipa de clipa si sant cu voi in ochi vostri nu criticat pe astia care stau in accident de zeci de ani si tot ce au aduc in romania rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.