Se caută piese pentru compilaţia dedicată muzicienilor din oraşul nostru, care va...

Se caută piese pentru compilaţia dedicată muzicienilor din oraşul nostru, care va fi lansată la 48 de ore/Made in TM VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

48ore

Cea de-a şasea compilaţie dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni – pregătită ca în fiecare an de către cei de la anonimTM – se va lansa oficial în data de 30 mai, în cadrul evenimentului 48H/Made in TM.  „Ca în fiecare an, compilaţia oglindeşte producţia muzicală timişoreană, atât cât iese aceasta la suprafaţă. Anul acesta compilaţia e Made In Tm, e logică progresia asta. E exact aceeaşi idee ca în trecut. Un produs de la cap la coadă produs în Timişoara. Pentru acest an ne aşteptăm la şi mai multe trupe timişorene decât în anii trecuţi. Cu această ocazie lansăm oficial invitaţia ca oricine din Timişoara care face muzică să ne trimită piese la adresa dudu@anonimtm.ro pentru a fi incluse în compilaţie, până în data de 1 mai. Evident, vom face o selecţie şi cele mai bune piese vor fi incluse. Aşteptăm piese din orice gen muzical. De la an la an am observat o progresie, tot mai mulţi fiind interesaţi să facă muzică în oraşul nostru. Dacă în primul an, n-am prea avut ce alege, majoritatea melodiilor fiind cumva forţate să apară, în ultima vreme observăm o îmbunătăţire considerabilă a fenomenului de creaţie din Timişoara“, ne-a declarat Dudu din partea anonimTM.

Anul trecut în septembrie, a avut loc primul eveniment consacrat exclusiv scenei muzicale timişorene, Made In TM, care a programat timp de trei zile concerte cu Arc Gotic, Beat Bang!, Brum, Burning Table, The Case, Era Ticăloşilor, Grave For Sale, Implant Pentru Refuz, JazzyBIT, Mădălin Luca, Methadone Skies, Mere, Misguided, Nomega, Ora H., Rubik’s Cube, Sebastian Spanache Trio şi Secret Evil Project.


Fiecare trupă care a participat la acest eveniment a avut la dispoziţie maximum 30 de minute pentru a-şi prezenta creaţiile proprii pe scenă, iar feedback-ul înregistrat de această idee a fost cât se poate de mare. În luna noiembrie, sub deviza CRUD, Made in TM a continuat iniţiativa de consolidare a comunităţii muzicale locale, printr-o serie de acţiuni adresate trupelor de elevi, evenimentul final al acestei iniţiative fiind un concert cu cinci trupe de liceeni din oraşul nostru. Una din aceste trupe, va apărea şi pe compilaţia Made in TM 2014. În ceea ce priveşte reînvierea conceptului 48 de ore, organizatorii speră ca evenimentul care va aduce în oraşul nostru o serie de invitaţi speciali să repună Timişoara pe harta muzicii. „În cadrul evenimentelor noastre am reuşit să deschidem ochii multora, să-i facem să înţeleagă că spriritul Timişoarei este unul special. Vom avea câteva trupe made in Timişoara, dar şi o serie de DJ invitaţi.  Cei interesaţi vor putea să-şi cumpere bilete de intrare la preţ redus înaintea evenimentului şi suntem absolut siguri că această combinaţie de petrecere de 48 de ore şi concerte live va reprezenta o experienţă deosebită pentru mulţi“, a mai adăugat Dudu din anonimTM.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.