Se închide parcarea din Piața Unirii. Ce soluţie promite Nicolae Robu pentru...

Se închide parcarea din Piața Unirii. Ce soluţie promite Nicolae Robu pentru şoferi

0
DISTRIBUIȚI

unirii01

Parcarea amenjată temporar în Piaţa Unirii, după începerea lucrărilor la centrul istoric, va fi închisă săptămâna viitoare. Anunţul a fost făcut astăzi de edilul şef Nicolae Robu, care a spus că, la solicitarea firmei Romprest lucrările vor începe şi pe partea de la Muzeul de Artă, acolo unde acum este amenajată o parcare şi o bandă care face accesul înspre Vasile Alecsandri şi strada Palanca.

Deşi practic primăria nu amenajat nicio parcare în plus pentru a asigura confortul şoferilor, Robu spune că ia în calcul să dea liber la parcare pe alte străzi din oraş, însă că momentan decizia este la nivel de discuţie.


Edilul a menţionat că va oferi mai multe detalii în acest sens săptămâna viitoare, atunci când va stabili concret ce facilităţi le va acorda şoferilor. Nu este exclusă nici gratuitatea pe sistemul Timpark.

Anunţul că primarul are de gând să deschidă parcarea în Piaţa Unirii a stârnit furie, anul trecut, în orașul de pe Bega, unde mai mulţi nemulţumiţi au protestat timid. După o sigură seară de stat în stradă, nemulţumiţii au renunţat la revoltă şi şoferii au putut profita de iniţiativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.