Şeful PNL Timiş explică de ce şefii de deconcentrate numiţi cu sprijinul...

Şeful PNL Timiş explică de ce şefii de deconcentrate numiţi cu sprijinul său nu trebuie să fie schimbaţi

1
DISTRIBUIȚI

PNL06

Şeful PNL Timiş nu vede niciun motiv ca ruperea USL să producă schimbări în rândul şefilor de deconcentrate numiţi cu sprijin PNL.

Încă de la destrămarea USL la nivel central, Nicolae Robu a pus drept condiţie pentru păstrarea alianţei în Timiş păstrarea şefilor de deconcentrate. După ce săptămâna trecută explica faptul că nu i-a cerut subprefectei Liliana Oneţ să demisioneze fiindcă aceasta nu mai este membru PNL şi nu poate să îi dea ordine, recent, Robu a abordat şi problema şefilor de deconcentrate.

„Au fost numiţi ca oameni competenţi, să facă treabă pe acele posturi, Dacă cineva nu face, asta e cu totul altă treabă, noi am spus-o şi o repetăm, schimbăm oamenii dacă constatăm că nu se ridică la înălţimea încrederii pe care ne-am pus-o în ei, dar altfel de ce să îi schimbăm, că astea nu sunt funcţii politice.


Funcţii politice sunt de ministru, de secretar de stat, de prefect şi subprefect”, a spus Robu.

Şeful liberalilor din judeţ a comentat şi pe marginea speculţiilor legate de plecările din PNL înspre partidul fostului liberal Călin Popescu Tăriceanu. Despre membrii PNL Timiş, Robu a comentat că „eu vă garantez că toţi sunt cu mine, s-a creat diversiunea asta cu Tăriceanu, dar toţi sunt cu mine. Ştiţi vreunul, poate unul care o fi fost în trecere pe la PNL să se declare acuma liberal, dar unul care să fie penelist în partid, cunoscut de mine ca penelist adevărat, nu este niciunul care să aibă intenţii măcar, vă garantez”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.