Şeful PNŢCD Timiş, locul 6 pe lista partidului pentru europarlamentare. Cum vor...

Şeful PNŢCD Timiş, locul 6 pe lista partidului pentru europarlamentare. Cum vor ţărăniştii să revină în rândul partidelor mari

0
DISTRIBUIȚI

moldovan valentin 1_bun

Şeful PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, a declarat astăzi, în cadrul conferinţe de presă că partidul său doreşte un scor de 5%, adică doi europarlamentari.

„Trecând acest prag intrăm în politica mare, altfel vom fi văzuţi.


Acest loc 6 reprezintă prima poziţie pe lista unei organizaţii judeţene – ni se recunoaşte poziţia de prima organizaţie judeţeană. Credem că este cea mai bună formulă de listă pentru a maximiza rezultatul. Eu sunt decis, împreună cu colegii mei, să depunem toate eforturile în Timişoara şi Timiş încât să obţinem un procent cât mai mare. Targetul nostru este 7 la sută, să depăşim procentul obţinut de PNŢCD Timiş la alegerile locale din 2012 (chiar dacă a fost Uniunea pentru Timiş) – 6,2 la sută”, spune Moldovan.

Partidul va intra în cursa pentru parlamentul european cu siglă şi candidaţi proprii. „Eu am încredere în cetăţenii Timişoarei ce vor reveni cu faţa spre PNŢCD. Avem destule argumente să convingem oamenii că acei candidaţi ai USL din 2012 au fost votaţi cu ochii închişi”, a mai spus şeful ţărăniştilor din judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.