Şoferul care a DECAPITAT un biciclist este recidivist. Vezi pentru ce fapte...

Şoferul care a DECAPITAT un biciclist este recidivist. Vezi pentru ce fapte era urmărit penal

0
DISTRIBUIȚI

2Șoferul care a accidentat mortal ieri un biciclist, lângă Bocșa, este recidivist. Potrivit Poliției, tânărul de 24 de ani mai este cercetat şi în alt dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere”.  ”În luna noiembrie 2013 a fost depistat conducând un autoturism pe raza oraşului Bocşa, iar din verificările efectuate la momentul respectiv a rezultat că nu poseda permis de conducere, fiind începută urmărirea penală în luna ianuarie 2014”, a explicat Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

Reamintim că, ieri, tânărul, aflat la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franța, a lovit în plin un biciclist de 59 de ani care se deplasa regulamentar pe marginea DN 58 B.


În urma accidentului  biciclistul a sfârșit decapitat. Cu ocazia cercetării la fata locului, polițiștii au stabilit că accidentul a survenit după ce șoferul a încercat sa efectueze depăşirea unui autoturism care circula regulamentar în faţa sa, fără să se asigure corespunzător. ”Pentru a evita impactul cu un alt autoturism care circula din sens opus, a virat brusc dreapta şi a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 59 de ani, ce se deplasa în aceeaşi direcţie de mers”, a mai arătat Cărbunariu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. El a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile italiene, în prezent efectuându-se verificări cu privire atât la autenticitatea acestui document, cat şi cu privire la faptul dacă autoturismul condus îndeplinea condiţiile legale pentru a circula pe drumurile publice. Față de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.