Soluţia extremă propusă de primarul Nicolae Robu pentru consiliul de administraţie al...

Soluţia extremă propusă de primarul Nicolae Robu pentru consiliul de administraţie al ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI

nicolae-robu-poli

Problema componenţei consiliului de administraţie de la ACS Poli continuă să fie una ferbinte. În urma cu circa două săptămâni a început bătaia pe locul rămas vacant după plecarea fostului viceprimar PSD Sorin Gridneanu în Parlamentul României. Crezând că totul va fi floare la ureche, primarul Nicolae Robu a cerut readactarea unui proiect CLT, act care a sfârşit priin a fi retras de pe ordinea de zi, după ce primarul a constatat că propunerea PSD Alfred Simonis ar fi adunat mai multe voturi decât propunerea PNL Grigore Grigoroiu.


De atunci, subiectul ACS a devenit unul fierbinte între PSD şi PNL. Practic, niciun partid nu vrea să renunţe la postul care teoretic ar trebui să revină PSD. Dacă şeful PSD Timiş Titu Bojin spune că postrul este al PSD şi că nu -l cedează numai evntual în cazul unui schimb, cu un post la Baschet. De cealaltă parte, şeful PNL Timş se plânge că pesediştii sunt avizi de putere şi că nu este just să fie două locuri PSD la Acs Poli, în condiţiile în care reprezentantul de la CJT este tot social-democrat. În urmă cu circa o sptămână, Robu a găsit soluţia salvatore –cooptarea PDL la conducerea ACS. Visul a durat puţin, întrucât şeful PDL, Constantin Ostaficiuc, a dat cu tifla propunerii liberalului. Rămas practic fără suport, Robu a declarat în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro că „nu ţin neapărat să se ocupe acel post. Încă nu am discutat cu domnul Bojin, dar dacă nu ne ne înţegem atunci locul poate rămâne vacant”. Legat de venirea lui Ioan Timofte în conducerea ACS, Robu spune că oferta este în continuare valabilă şi că dacă vreodată fosta gloria va renunţa la impresariat este oricând binevenită la conducere.

1 COMENTARIU

  1. Cred că există subiecte mult mai importante pentru oraş – şi pentru primar – decât o echipă de fotbal fără spectatori, dar care înghite o grămadă de bani din bugetul local…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.