Suspect de pedofilie, reținut de polițiști. UPDATE Vezi cu ce sume își...

Suspect de pedofilie, reținut de polițiști. UPDATE Vezi cu ce sume își ademenea victimele

1
DISTRIBUIȚI

vlcsnap-2014-03-19-14h49m08s17

Un bărbat suspectat că a întreținut relații sexuale cu mai mulți minori a fost reținut în această dimineață în Reșița.


Adrian V. are 47 de ani și îi plăceau băieții, susțin anchetatorii.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Caraş Severin şi procurorii DIICOT au desfăşurat o percheziţie la un bărbat bănuit de trafic de minori. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul IPJ Caraş-Severin.

Individul a fost săltat în această dimineață de la domiciliul lui și dus la cercetări. El se află la sediul DIICOT Caraș Severin pentru audieri. Din primele informații, se pare că acesta își alegea partenerii sexuali minori din familii cu situație materială precară și îi recompensa cu diverse sume de bani pentru ”serviciile” prestate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, act sexual cu un minor şi corupţie sexuală.

UPDATE Bărbatul acuzat de pedofilie, A. V., a agresat sexual mai mulți băieți care aveau maxim 14 ani. Pe unii îi și caza la el în apartament, iar pentru a întreține relații sexuale îi plătea cu sume care se învârteau în jurul sumei de 10 lei. Surse din cadrul anchetei au confirmat faptul că bărbatul nu îi agresa pe minori, dar îi supunea la diverse perversiuni sexuale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.