Tânărul TORTURAT în stil mafiot, până ce a rămas fără carne pe...

Tânărul TORTURAT în stil mafiot, până ce a rămas fără carne pe oase, a murit. În ce stadiu este ancheta

0
DISTRIBUIȚI

spital-aradMedicii au încercat, mai bine de o lună, să-i salveze viaţa, însă finalul a fost unul tragic pentru Ionel Vereș, tânărul de 27 de ani torturat la Şiria. Arădeanul a intrat în stop cardio-respirator, iar doctorii nu au mai putut face nimic pentru el. Procurorul Codrin Gavra explică faptul că se așteptă rezultatul necropsiei, programată pentru mâine, care poate aduce elemente noi în anchetă.

Odată cu decesul lui Ionel Vereș, încadrarea faptei a fost schimbată de la tentativă de omor la omor cu autor necunoscut. ”Ancheta în acest caz va continua. Urmărim, în continuare, mai multe piste, nu omitem nimic: nici varianta unui accident cu fugă de la locul faptei, nici un act intenționat.


Am conturat un cerc de trei suspecți”, a declarat procurorul care conduce ancheta. Acesta a mai spus că a discutat cu victima, zilele trecute, însă nu s-au putut înțelege. ”Bărbatul era în continuare sedat, astfel că nu prea ne-am putut înțelege. Era sedat, nu spunea mare lucru, nu își prea amintea nimic. Noi așteptam să i se poată reduce din sedative ca să putem continua discuțiile”, a mai declarat procurorul. Până acum nu a fost făcută nici o arestare în acest caz.

Incidentul s-a petrecut la finele lunii trecute, arădeanul fiind legat de o mașină și târât  pe asfalt jumătate de kilometru de agresorii care nu au ținut cont de urletele îngrozite ale bărbatului. La finalul torturii, victima a fost abandonată în plină stradă. Tânărul a fost găsit inconștient de localnici, care au alertat un echipaj al Poliţiei din Arad.
 Bărbatul, aflat în strânse relaţii cu un om de afaceri englez, ar fi fost bătut pe strada Avram Iancu (unde au fost găsite primele pete de sânge), legat de maşină şi târât până pe strada Ioan Slavici. Victima a ajuns la spital în comă, fără carne pe spate, fese și pe coapse, iar medicii au încercat să-l stabilizeze. Ulterior, anchetatorii au încercat să obțină mai multe detalii de la victimă, însă dată fiind starea gravă în care era, comunicarea a fost practic imposibilă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.