Tânărul torturat în stil mafiot şi lăsat fără carne pe oase şi-a...

Tânărul torturat în stil mafiot şi lăsat fără carne pe oase şi-a revenit din comă. Ce au reuşit să afle procurorii

3
DISTRIBUIȚI

spital-arad

Tânărul care a ajuns în stare critică la spital după ce a fost târât cu maşina, până a rămas fără carne pe oase, începe să îşi revină. Ionel Vereş, de 27 de ani din Şiria, a ieşit astăzi din coma indusă de medicii de la Spitalul Judeţean Arad, însă starea lui este, în continuare critică, iar medicii nu ştiu încă dacă va supravieţui. Specialiștii au decis să îi reducă sedativele, pentru a putea avea o discuţie cu anchetatorii. Din păcate, însă, discuţia s-a purtat foarte greu, tânărul neputând oferi explicaţii vaste, ci doar răspunsuri monosilabice.


El este în continuare foarte slăbit, iar, dacă va supravieţui, va rămâne cu sechele profunde toată viaţa. Să nu uităm, arădeanul și-a pierdut toată musculatura paravertebrală, fesele, și porțiunea posterioară a coapselor sunt lipsă, ceea ce în va urmări toată viața.

Procurorul care conduce ancheta în cazul tânărului, Codrin Gavra, a declarat că discuţia de astăzi nu a fost una edificatoare pentru investigaţii, întrucât acesta nu poate, încă, vorbi coerent. ”Nu suntem siguri că ne-a înțeles exact, am amânat încercarea de a comunica pe săptămâna viitoare. Primordial e acum ca medicii să își facă treaba”, a explicat Gavra. Ionel Vereș a fost legat de o mașină, duminică, 23 februarie, și târât 400 de metri prin Șiria, pe asfalt, apoi a fost abandonat într-o baltă de sânge în stradă.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.